Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****nowa****

Praca w Provident - referencje

Polecane posty

Gość ****nowa****
I zapewne gotówki nie miała większej przy sobie.

Gość 888888888888888888888834
chciałam tam męża do pracy wysłać i sama nawet myślałam iść jezuuu

Ja odradzam nie dosc ze male zarobki to niebezpieczne chodzisz po nieciekawych ludziach nieciekawych dzielnicach. Temat zabojstw przedstawicieli Providenta byl naglasniany w Faktach uwadze i innych programach. Odradzam glownie ze wzgledu na wlasne bezpieczenstwo.

Gość oliwia99opole
kolejne Sąd w Kutnie (woj. łódzkie) aresztował 28-latka z okolic Żychlina, który zamordował przedstawicielkę firmy kredytowej. Mężczyzna zadał kobiecie sześć ciosów nożem, a zwłoki zakopał w lesie. W ten sposób chciał uniknąć konieczności spłacania pożyczki. Za ukradzione pieniądze kupił sobie buty, spodnie, stawiał kumplom pizzę i bawił się na dyskotece!

Gość ****nowa****
5 tys miała przy sobie? zwykle mniejsze pieniądze się nosi przy sobie.Jeśli szła udzielić pożyczki to nie powinna iść sama...

zreszta zarobki to juz inna kwestia jak wpadnie 200 tygodniowo a jak 300 to juz oki najnizsza krajowa wyciagniesz ale za jaka cene? Poza tym mialabys serce wpakowac np w taka pozyczke rencistke osobe niepelnosprawna chora lub samotna matke z 7 dzieci?

Gość oliwia99opole
to gorsze niż praca prostytutki, tyle dziwek nie ginie nawet

Gość ****nowa****
kaciaa A czemu wpakować? Przecież informuję ich o wszystkich kosztach, łącznym koszcie.Niczego nie zatajam.Po drugie nie udzielam pożyczki osobom, które nie będą jej w stanie spłacić. U mnie obraz takich pożyczek jest inny.Nie są to tereny ,gdzie panuje bezrobocie itp

Ja powiem tak np starsza osoba chora samotna nie ma rodziny nie ma na nic a np leki musi wykupic. I bierze pozyczke jak ja potem splaci z tej nedznej renciny. To co dla Ciebie mlodej proste oczywiste dla starszych ludzi jest czarna magia. Dla niej wazniejsze bedzie ze ktos ja wyslucha zrozumie pomoze....

Gość ****nowa****
Ja osobiście jestem ich klientem od ok15 lat, oczywiście z przerwami.Nic do nich nie mam. Potrzebowałam szybko gotówki i otrzymałam ją zawsze.

A jesli jeszcze o to chodzi posta[iszzgodnie ze swoim sumieniem ja bym nie mogla tak pracowac z multum powodow. Ja wyrazilam swoje zdanie. I jeszcze jedno osoby z terenow gdzie nie ma bezrobocia raczej nie biora pozyczek w providencie. To ostatecznosc dla zdesperowanych nie majacych pracy zla historie w bik big krd itp. Badzmy szczerzy provident to najwieksza oficjalan lichwa na rynku

Gość ****nowa****
,,starsza osoba chora samotna nie ma rodziny nie ma na nic a np leki musi wykupic. I bierze pozyczke jak ja potem splaci z tej nedznej renciny." Nie weźmie .W mojej ocenie nie jest w stanie spłacić,więc odmawiam.

Gość ****nowa****
kaciaa Ja nie mam złej historii w BIG,mój mąż też nie.Ale zdarzy się,że przyjedzie towar ( mąż prowadzi dział) i zabraknie do zapłacenia. Telefon, pół godziny i kasę mam na stole.

Ty masz swoje zdanie ja swoje. No prosze Cie. Ile razy bylo tak ze pozyczki dostawala totalna patologia. Nie dasz Ty da inna osoba. Uwierz jak nie bedziesz miala wynikow podziekuja Ci za prace. I sama zaczniesz wciskac najrozniejszym typowm aby target wyrobic. Poszukaj innej pracy gdzie bedziesz miala zapewniona choc minimalna krajowa a dorobic mozesz zawsze w inny sposob. Ja pracowalam jako telemarketerka. Pieniadze mniejsze co prawda ale szlo zniesc.

Gość ****nowa****
ROSALINDA PACZEKO Ja akurat mam nowo powstałą dzielnicę...

Owszem jest to wygoda tyle ze mowimy tu o raczej niewielkich kwotach. bo gdyby maz musial zaplacic za towar np 6 kafli to nie wiem czy by przeszlo. Mozemy sie tak licytowac w nieskonczonosc. ja odradzam z prodtego wzgledu masz rodzine ( meza jak sama wspomnialas ) a bedziesz chodzic po roznych miejscach ja odradzam Nie pomoze gaz paralizator czy cos tam jeszcze predzej wykorzystaja to przeciw Tobie. No a dajmy na to jedzisz niby porzadny dom wszystko cacy a tam 4 facetow podpitych. No i????

Gość ****nowa****
kaciaa Jeśli podziękują to trudno, ale wciskać nikomu nic nie będę.Znam siebie .Owszem będę szukać innej, bo już pół roku szukam. Na razie jutro idę z papierami, nie wiem czy w ogóle mnie przyjmą.

Gość ****nowa****
kaciaa Na udzielenie pożyczki nigdy nie pojadę sama, bo to niebezpieczne.

no oby Ci sie udalo. Ja odradzam ale Twoja decyzja Twoja sprawa. Tak czy siak powodzenia :)

Gość ****nowa****
W każdym bądź razie spróbuję dopóki nic innego nie znajdę.

kurcze a telemarketing opieka nad dziecmi/starsza osoba sprzatanie?? wiecej zarobisz i bezpieczniej

Gość ****nowa****
kaciaa kurcze a telemarketing opieka nad dziecmi/starsza osoba sprzatanie?? wiecej zarobisz i bezpieczniej Dzieci to mam swoich trójkę, a sprzątanie to przez ten czas miałam tylko 2-3 x w mcu. Pani zza biurka z miotłą po biurowcach biegała i do pracy jeepem jeździła. Ogólnie śmiech ...

no to zaloz wlasna firme sa jeszcze dotacje skoro masz 3 dzieci kacik malucha albo cos w tm stylu. Obostreni straszliwe sanepid itd ale do przejscia albo zgadaj sie z sasiadkami albo nie wiem co. Powiedz czemu tak sie zaparlas na ten provident?

Gość ****nowa****
Bo to jedyna praca jaką znalazłam w ,,papierkowej robocie" i dowolne godziny pracy.

Gość Nic strasznego
Takie czasy mój syn ma fimę a od nas auta nie pożyczy bo za drogi gra biedaka.

Gość ****nowa****
I co obserwuję na forach.Nie wypowiadają się pracownicy o swojej pracy tylko osoby postronne.Gdyby aż tak źle było to nie byłoby tak cicho...

no nie jaka papierkowa robota?? :D nie bedziesz siedziala 8 godzin za biurkiem i wypelniala papierkow no chyba ze bedziesz od razu kierownikiem albo dyrektorem :D kobito nienormoeany czas pracy na paliwo i telefony nie wwyrobisz.

Gość ****nowa****
kaciaa Próbujesz mnie zniechęcić i wiem ,że masz swoje racje.... Ja jednak spróbuję. Jeśli zarobię 400-500zł tyg. to będę zadowolona, jeśli nie to zrezygnuję. Ale poza ofertami pracy MLM i tego nic innego nie znalazłam,więc chwytam się tego co mam...

Jak zarobisz 200 tyg bedzie ok. Jak 300 dobrze . jak 400-500 super. Ale jakim kosztem?