Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****nowa****

Praca w Provident - referencje

Polecane posty

Gość ****nowa****

Witam. Chcę podjąć się pracy w Provident Polska. Mam przedstawić referencje. Czy ktoś pracował lub pracuje w tej firmie? Interesuje mnie kto Wam wystawiał owe referencje, może jakiś przykład jak mają one wyglądać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość KULTURALNY JAK ZAWSZE
nie musisz się wysilać po tygodniu zrezygnujesz o ile w łeb szybciej nie dostaniesz jak na gorszą dzielnicę trafisz :P

Gość ****nowa****
A czemu niby mam zrezygnować?

Gość ****nowa****
KULTURALNY JAK ZAWSZE zacząłeś straszyć to i coś więcej naklikaj :-)

Gość mnie też temat takiej pracy
interesuje

Gość trudno to nazwać pracą,
to raczej coś w stylu konsultantki avon czy oriflame:o. Jeśli myślisz, że zarobisz tyle, żeby przeżyć chociaż od 1-wszego, do 1-wszego, to się przeliczysz. No i ten strach...Strach, bo faktycznie w łeb można dostać. Poza tym, możesz chodzić po różnych patologicznych rodzinkach...Jeśli masz mocne nerwy, to startuj, ale nie myśl, że to satysfakcjonujący kawałek chleba, tfu! raczej paczka wacików:o

Gość trudno to nazwać pracą,
to raczej coś w stylu konsultantki avon czy oriflame:o. Jeśli myślisz, że zarobisz tyle, żeby przeżyć chociaż od 1-wszego, do 1-wszego, to się przeliczysz. No i ten strach...Strach, bo faktycznie w łeb można dostać. Poza tym, możesz chodzić po różnych patologicznych rodzinkach...Jeśli masz mocne nerwy, to startuj, ale nie myśl, że to satysfakcjonujący kawałek chleba, tfu! raczej paczka wacików:o

Gość ****nowa****
Dziękuję za komentarz:-) Ma to być dla mnie dodatkowa praca. Moja koleżanka pracowała tam 8 lat temu.Była zadowolona 200-300zł tygodniowo. Czy teraz naprawdę jest tam gorzej? Mam jeździć samochodem, a więc może mi się paliwo nie zwrócić?

Gość ****nowa****
No to teraz mam do myślenia...

Gość Nic strasznego
Parę dni temu babka przyszła do gościa po kasę i nie wróciła powodzenia,

Gość ****nowa****
Nic strasznego ale mi nie o to chodzi...raczej o warunki płacowe i skąd te referencje wziąć?

Gość czerwona_porzeczka
referencje bierze się od poprzedniego lub obecnego pracodawcy.

Gość duzo mało
póżniej już żadne nie będą potrzebne

Gość ****nowa****
czerwona_porzeczka pracowałam do 2002r - już nie ma tego Pracodawcy,abym mogła go prosić o referencje,a potem to już sama się zatrudniałam(działalność gospodarcza) :-(

Gość duzo mało
Ostatni wpis to nie mój ale bym nie ryzykowała a firma która jest na każdym słupie hm

Gość ****nowa****
i tak w sumie wpadłam na pomysł,że może moi kontrahenci niech napiszą kilka słów o współpracy ze mną? Może to nie bardzo pasuje,ale nic innego chyba nie wymyślę...

Gość ****nowa****
duzo mało Ostatni wpis to nie mój ale bym nie ryzykowała a firma która jest na każdym słupie hm To chyba akurat dobrze,że rozreklamowana...choć przyznam szczerze,że w mojej dzielnicy nie ma ani jednej reklamy

Gość duzo mało
Pożyczają 1 tyś a chcą 2 tyś to jak to się nazywa ? Mieszkam na wsi i przed świętami wiszą na każdym słupie i kto bierze takie pożyczki? ludzie biedni którym bank nie udzieli pożyczki. A muszą splacić z czego ? I jak nie mogą splacić u niektórych mózg przestaje funckcjonować pomyśl.

Gość ****nowa****
duzo mało nie przesadzaj,że jeszcze raz tyle.Fakt 40-60%. Ja mieszkam w mieście i u mnie biorą ludzie ,którzy nie mają zdolności kredytowej (pracują na czarno), mają złą historię w BIK... Na ratę 20-30 zł tygodniowo to każdy jakoś nazbiera, nawet menel, bo złomu uzbiera... Poza tym chyba taki przedstawiciel ocenia, komu udziela pożyczki...

Gość Ja jestem biedna
A ja biorę i nie narzekam. Zdarza mi się ,że nie zapłacę 2-3 rat,potem wyrównuję.Nikt się nie czepia , miła obsługa.

Gość Mazter111
providentowi brakuje pracownic bo na melinach je często zabijają i w dywan zawijają

Gość Ja jestem biedna
Mazter111 Czy ty aby nie przesadzasz ?

Gość turecka chałwa
a ile się zarabia ? to jakiś procent czy stała pensja ?

Gość Ja jestem biedna
Nie wiem ile dokładnie , bo ja biorę takie chwilówki.Nie pracuję tam.Kobietka ,która do mnie przychodzi twierdzi,że jest na prowizji ok 500zł tyg.

Gość gggg343
albo cię zamordują.. już 5 takich przypadków było w Polsce.. Provident to syf

Gość ****nowa****
Ja tak nie uważam. Owszem ryzyko jest , ale jak nie ma się innej pracy...

Gość oliwia99opole
zamordowali kogoś ???!!!!!!!!!!

Gość ****nowa****
,,gggg343 albo cię zamordują.. już 5 takich przypadków było w Polsce.. Provident to syf" A gdzie te przypadki były?

Gość oliwia99opole
rzeczywiście znalazłam w google Dożywocie za zabójstwo pracownicy „ProvidentaNa dożywocie Sąd Okręgowy w Łodzi skazał 28letniego Michała S. z Kutna za brutalne zamordowanie pracownicy firmy pożyczkowej „Provident. he he dzięki, powinni płacić z 20 tyś za taką robotę niebezpieczną dla życia i zdrowia !

Gość oliwia99opole
i następne 45-letnia pracownica firmy udzielającej pożyczek została zamordowana w Posadowie w województwie wielkopolskim. Adam K. zabrał jej 5 tys. zł. Ciało ofiary zakopał na terenie remontowanego budynku.