Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owkurwenke

Moja charakterystyka kafeterian!

Polecane posty

Gość charakterystyka Brzydzi
mnie szukala :) ale nie mow Mu Brzydziu nic :D wiesz, ze nie lubie ciekawskich :D

Gość shhdujj
Prezes Wertyp - Duzo pisze ale mało wie. Czasami chce się popisać wiedzą ale nie wychodzi. Kiedyś zakochany w tureckiej dziewczynie która kopnela go w dupe. Teraz się mści i jest rasista. Hipokryta. Mało wnosi do rozmowy. Lize tylki innym rasistom i mało inteligentnym osobom. Dzis na zagranicznym zarywal do dziecka. MA ZADATKI NA PEDOFILA :(

spotkamy sie znow :) mam taka nadzieje. pozdrowka Brzydziu i dajmy innym sobie poblablac pa :)

Gość końskiodchód
a lilu moew?

dziunia z tapeta- pospolita lalunia brzydka jak noc, z warami obciagarami, pieprzy trzy po trzy IQ nizsze niz 12

jak to na kafe :D do kiedys 🖐️

warczypies-uchodzi za inteligenta choc slabo mu to wychodzi, w dziecinstwie mama kazala mu spac pod lozkiem,nic soba nie reprezentuje

Gość i mam cie kuva mam
WIDZIELISCIE ZDJECIE GRUBEJ MI_MI_SIO_WEJ? haha

Gość bielany na barzany
a pijany kijociek i carriebradshaw?

mi_mi_siowa vel prawdazawszeciezaboli, typowa polka zapierdalajaca na zmywaku u angoli,zakompleksiona pyza z sylwetka babochlopa nic soba nie reperezentuje jedynie poziom buraka cukrowego,riposty 1/20

Gość Jedyna i prawdziwa mimimimiiii
nie znasz mnie co za rzal :o

Gość i mam cie kuva mam
PRAWDAZAWSZECIEZABOLI VEL MIMISIOWA. SUKOWATA MORDA DZISIAJ ZOSTALA ODKRYTA.JEST ZAROZUMIALA GRUBA I WULGARNA CNOTKA NIE WYDYMKA http://www.voila.pl/475/39a36/?1

widze,ze tu polowa zbanowana:classic_cool: ale zdzirko rzadko sie piojawialas? co tam u ciebie?Jak maz,dzieciaczki,kotek?;)

pijany kijociek-nieszkodliwa kafeterianka,swojego czasu bardzo nie lubiana co sie ostatnimi czasy zmienilo,cierpi na ta sama przypadlosc co skizto,fotografowanie polowy twarzy,bo z druga jest cos ewidentnie nie teges

Gość CarrieBradshaw-Preston banned
przecież na tej fotce to inna laska i ta jest ladna a tamta byla oblesna!! mimimi - fajna postać, lubi wyzywanki, nie lubi pśp

Gość Pan Prezez Gejtyp
kotek myszeliny iz det :classic_cool: zajechala go walem od kordly 😭 a mnie nie chce do seibie wpuscic :classic_cool:

carriebradshaw-wulgarna tleniona blondi,przypominajaca swinke piggy,leczy kompleksy na kafe kreujac sie na zajebiaszcza i niebanalna laske ktorej imponuja komplementy kafeteryjnych prawikow