Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henk1

Frida Gold jak ona śpiewa !

Polecane posty

Gość henk1

Witajcie , Dzisiaj w ZDF o 19,0 widziałem koncert Fridy Gold,akurat składałem szafę i chaos zacząmi nieco przeszkadzać,ale mówię dobra ,, składam dalej i po chwili oddechu wsłuchałem się w to to śpiewa,jak śpiewa i Jak rżną na instrumentach OCH TEGO MI było trzeba .wysłałem mail do ZDF@ a następnie wpadłem na ytobe i słuchałem i wiem gdzie będzie koncert.Chyba pojadę . Wejdzcie na Frida gold i posłuchajcie sami ,,,, naprawdę twórcze . Mój zachwyt nie równa się z waszym ,więc proszę o reakcję .Koszulkę już ściągnąłem a uszy przyjmą krytykę mego gustu. Pozdrawiam

Gość taaa co udaje że wie wszystko
niestety dyskwalifikuje ją język w jakim śpiewa...

Gość henk1
U nas tak,ale ma talent i ktoś kto zna niemiecki potrafi zrozumieć co sobą tworzy.Mój znajomy jest protestantem ( Holender ) i raz wybuchnął dymem mówiąc " och głupie było odnośnie tej wieży Babel " i teraz musimy wszyscy kombinować .Wiem,że nie język Lecz serducho człowieka jest najważniejsze. A Frida śpiewa super(według mnie),lopez ma tyłek i jest dobra ,ale w pośladkach są sylikony. Jestem przekonany ,że Frida osiągnie sukces również i w PL-no dobra z Angielskim ( wiadomo O co idzie ).

Gość henk1
pozostawiam ten temat innym, albo umrze

Gość henk1
Nie wymagam zbytb wiele ,jedynie wysłuchanie ( nawet na osobności ).Ale to będzie absurdem . Jednak,każdy sposób będzie dobry.