Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaazla

Mój chlopak mnie oszukuje!! nie lubie tego!!!

Polecane posty

Gość Onaaaazla

Zaczelo sie od tego ze najpierw powiedzial ze idzimy na spacer potem gdy sie kapałam wszedl do lazienki i powiedzial ze kolega do niego zadzwonil aby pomóc mu przy komputerze bo kupil nowy. Zezloscilam sie troszke na Niego bo innego plany mialam. Powiedzial ze zaraz wróci zdzwonilam do Niego to 2 razy sie rozlaczyl, w tyle slyszalam kolesi jak dra jape. Po co tak oszukiwac ???? do tego wylacyzl teraz telefon... Co wy byscie zrobily ?

Gość Onaaaazla
Lubię frytki.

Gość Onaaaazla
nie ma go równo 4 godziny.

Gość Onaaaazla
prosze nie podszywac sie to naprawde dla mnie wazne :(

Gość Onaaaazla
Kredeczki, ale Ja sie tak martwie o Niego sama nie wiem po co .. nie wylacza sie telefonu... nic nie wspominal ze chce na impreze do kolegi wytarczylo zapytac a On mnie perwitynie oszukal.

Gość co to za oszukaniec
ale w czym Cie oszukał bo nie rozumiem? Powiedział że idzie do kumpla, pewnie poszedł.. Widocznie było tam więcej chłopa i pare butelek piwa :) Ja bym mu dała spokój, oszukał bo boi sie Twojej reakcji. Jak wróci nie badź zła, tylko zapytaj gdzie był co robił- nie w formie przesłuchania tylka z ciekawością, zobaczysz czy coś kręci.

Gość Onaaaazla
tak myslisz zeby tak zrobic ??? ale zrozum mnie boli ze mnie oklamuje, to dobry chlopak poznal tego kolege niedawno ma zly wpływ na niego ten chlop.

Gość Onaaaazla
On sie bawi, zostawil mnie w tych 4ech scianach ;

Gość uouou
jestem kobieta i uwazam, ze nie masz czego zarzucic swojemu chlopakowi. biedak sie pewnie dusi w tym zwiazku

Gość Onaaaazla
chyba w Twoim sie dusi, ze mna ma dobrze nawet lepiej niz dobrze, gdyys Twój facet sie tak zmienil jak On przez tego BOKSERA to tez bys sie obawiala.

Gość uouou
zostawil cie sama w 4 scianach? bidulko nie umiesz sie zajac soba? ok, mieliscie isc na spacer, ale zasem zdarzaja sie sytuacje awaryjne ("pomoc" przy nowym komp. kolegi,) facet musi od czasu do czasu pobyc w samczym stadzie bo inaczej zaczyna wariowac

Gość uouou
wierz mi, ze moj sie nie dusi to je sie troche dusze ;)

Gość Onaaaazla
Ty nic nie rozumiesz. :) ale Okay,

Gość co to za oszukaniec
jestem pewna że nie ma co strzelać fochów i się obrażać, bo wtedy facet będzie częściej kłamał i oszukiwał bojąc sie reakcji. Zagryź wargi i sprawdź czy Cie bedzie dalej oszukiwał.Jak bedzie brnął i ściemniał to niedobrze, ale mam nadzieje że nie trafiłaś na oszusta tylko faceta, który miał ochote spedzić inaczej wieczó niż Ty i ttroche prawdy zataił z obawy przed Twoim gniewem. Chyba wszyscy tak czasem robią, mi sie zdarza :) Wczesniej Cie okałmywał?

Gość kobieta898989
Wyłączenie telefonu to najgorsza i najgłupsza rzecz jaką można zrobić ukochanej dziewczynie. Utknął dłużej u kumpli mógł Ci powiedzieć. Moj chłopak jak raz poszedł robić koledze kompa to wrócił o 2 w nocy (a wyszedl ok 18:00) nieźle wstawiony. Ale obowiązkowo w trakcie wypadu dzwonił do mnie że będzie później. Facetowi nie można (tak jak i kobiecie) ograniczać świata. Mój chodzi do kumpli, ja do kumpel i nie ciągniemy się wszyscy razem. Jak wróci porozmawiaj z nim szczerze, bez awantur. Wyjaśnij swoje stanowisko i podkreślaj przez cały czas, że się martwiłaś. Nie mów ani przez chwilę, że byłaś zła bo Cię olał. Tylko, że bardzo się bałaś że coś mu się stało, że ktoś go okradł i że chciałaś już na policje dzwonić. On się tym wzruszy i napewno więcej Ci tak nie zrobi, bo ukochanej osoby nie chce się krzywdzić :)

Gość kobieta898989
Aha... warto dodać że faceci nie myślą o konsekwencjach jak tak się zachowują. I jak wiedzą że czeka ich zadyma nie odbiorą telefonu, bo ich starą metodą jest PRZECZEKANIE. On musi wiedzieć , że akceptujesz to, że wychodzi do kumpli, nawet jak chce się porządnie napić. Ważne tylko żebyś wiedziała gdzie jest i z kim :)

Gość gość
Po co komu w ogóle potrzebny chłopak?