Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista zakupów spożywczych

Podoba się wam wasz partner? :)

Polecane posty

Gość lista zakupów spożywczych

Wiem że skoro z nim jesteście - mąż, narzeczony, chłopak - to za coś jednak go lubicie, ale pytam zupełnie o stronę fizyczną, wygląd, wzrost, wagę. Ja jestem z moim 2,5 roku, starszy ode mnie ledwie 2 lata, jakoś miło sie poznaliśmy, jesteśmy razem. Ale to pierwszy facet wk tórym jestem zakochana faktycznie, wcześniej miałam ładnych (i wybitnie głupich...) chłopców ;) No i tak myślę... seks z nim jest super, jak go widze w samym ręczniku po kąpielu to WOW!, mieszkamy razem od jakiegoś czasu więc już na porzadku dziennym są wspólne prysznice które lubię.... ale w sumie to on jest brzydki ;) ma zarost taki nieznikający (w sensie jak Homer Simpson - nawet świeżo ogolony ma szare pół twarzy), włosy dłuższe lubię bardzo ale u niego są kręcone i jakoś tak dziwnie je zaczesuje... ma zapadnięte oczy, to najgorsze, wiecznie wygląda jakby przepił całą noc, a to ja jestem "Ta pijąca" w związku. Wlaśnie sobie popiłam, bo mam wolny weekend od niego, pracy i uczelni :D I taka śmieszna konkluzja - podoba mi się ale mi się nie podoba. Nie wyborażam sobie być z innym facetem, ale czasem jak na ulicy jakiegoś mijam ładnego (a ja jestem - o dziwo - wybedna bardzo) to tak myślę "ach jak fajnie byłoby mieć takiego faceta!". Ze mnie też nie jest modelka, chociaż uważam że mam ładną buzię (nie dają mi 18 lat nigdy, a mam 26 skończone) całkiem, ale każdy ma wady :)

Gość pozdrawia kobieta
tak to jest z miłością ;)

popuszczasz mu szpary bez slubu, a potem bedziesz kwiczec na kafe jak zarzynana swinia, ze cie kopnal w dupe i znalazl sobie porzadna i skromna dziewczyne, a nie taka latawice

moj eks bardzo mi sie podobal fizycznie, byl przystojny i lubie ogladac czasem nasze wspolne zdjecia:) ale i teraz jestem z przystojnym chlopakiem, mzoe nie tak jak tamten ale i tak go uwielbiam, podoba mi sie:) i pociaga bardzo

Beata s-k >> jak czytam takie chamskie posty to mi sie tez chamstwo zalacza: wypierdalaj tepa dzido:)

...że już podoba jej się jakiś pachnący pizzduś i marzy sobie na myśl o wspólnej z nim kąpieli, nie czyni z niej latawicy. Beatka. I jak takie posty są chamskie. :O lawlii , to jesteś przewrażliwiona i jakoś dziwnie dzisiaj pobudzona. :D Poczekaj z tym "załączaniem", aż pojawią się prawdziwe gwiazdy. Nawet im powieka nie drgnie, jak z gównem mieszają swoją ofiarę. Mam nadzieję że nie będziesz to Ty lawlii. Uwielbiają takie słabe ogniwa. :P :P :P

Jestem samozwańczym ogrodnikiem i przesadzanie nie jest mi obce.Emanujaca. (Swoją drogą niezły nick ) Żałuję tylko że temat nie działa w dwie strony, czyli nie mogę napisać o dziewczynach, które wzbudziły moje zainteresowanie, mimo że nie miały figurek modelek.

Nowy, figura modelek to naprawdę taki szczyt marzeń męskich? Kości, wysoka i często biust zero? Chyba, ze myslisz o laskach z bilbordów ale tak sa zdjecia przerabiane w photoshopie, więc chyba każdy normalny człowiek o tym wie. tak więc nie wiem o o czym mówisz. Albo inaczej. Nie dziwię się więc, ze kobiety, które nie mają figury modelek przyciągnęły Twoją uwagę,

Emanujaca tylko zgadywałem pisząc o modelkach. Mis Polski, czy Polonii też miałbym pewnie w duupie ale jest moją rodaczką i będę trzymał za Nią kciuki, gdziekolwiek w świecie się pojawi reprezentując powszechnie przyswajalne piękno. :) Co nie znaczy że się z tym identyfikuję. Mam jak każdy swoje standardy piękna i czasami wybiegają one po za ogólnie przyjęte kanony. Więc zanim wrzuciż mnie do worka ze "ślepymi", to się zastanów, bo nadszarpniesz moją wrażliwość i popadnę w depresję 😭 😭 :P :P

Gość tfyibhj
moj mi sie podoba ale czasami ..dziwne bo poprzedni pociagał mnie cały czas

Gość sracka packa
Cytat "Ze mnie też nie jest modelka, chociaż uważam że mam ładną buzię (nie dają mi 18 lat nigdy, a mam 26 skończone) całkiem, ale każdy ma wady " a wcześniej "Nie wyborażam sobie być z innym facetem" odpowiedziałaś sobie sama na swoje wątpliwości-przemyślenia :) jak zwał, tak zwał kochasz, to nie znaczy, że nie widzisz wad partnera, tylko je akceptujesz. A to, że widzisz urodę innych oznacza, że nie jesteś ślepa.

Gość tramwaj zwany cofką
powiedziała okulistka ślepa jesteś huja nie widzisz nie widzę bo mnie trafił w oko

Gość gghytuyt76
no wg mnie to moj facet jest najprzystojniejszy na siwecie :D no ale tak szczerze to w miesice na pewno. nie spotkałam jeszcze takiej ładnej buzki... do tego ma nieziemnie posladki, gładkie hmmmm........ ideał

Gość gghytuyt76
185 i 73 kg......

Gość villakaramo
ja mam odwrotnie mój były był paskudny, wiem, że to podle zabrzmi, ale czasami aż mi było wstyd przed ludźmi a teraz mam przystojniaka, choć trochę kg mu ostatnio przybyło :P ale z twarzy przystojniak:) autorko- myślę, że póki twój chłopak dba o siebie, a nie jest jakoś szczególnie urodziwy to nie masz czym sobie głowy zakrzątać:) można by nawet zauważyć "plus"- masz mniejsze szanse, że jakaś ci go zechce odbić :D