Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejli

Duszności, mdłości, osłabienie

Polecane posty

Gość szejli

Witam, pierwszy raz tak się czuję, szukałam na internecie i niestety niczego co by mnie usatysfakcjonowało nie znalazłam. Od 2 tygodni męczą mnie takie objawy jak duszności, jest mi bardzo niedobrze, często oblewam się potem i nie mam jakiejkolwiek śliny w buzi, wszystko to dzieje się w miejscach takich jak autobus, szkoła czy ostatnio w barze, czasami zdarza się też w domu ale jest mniej uciążliwe. Początkowo myślałam, że to przez to że jestem przed okresem, potem tłumaczyłam to samą @ ale teraz? Nie mogę być w ciąży (?) skoro miałam miesiączkę. Sama się pogubiłam, a na prawdę taki stan przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu..

Gość mrsfickle
Pocisz się szczegolnie nocą? A masz może powiekszone węzły chłonne?

Dlaczego nie pójdziesz do lekarza? Może to coś z serce. Zbada Ci krew. Długo to trwa. Nie lekceważyłaby, objawów.

Gość szejli
Węzły chłonne są takie jakie powinny być, a w nocy się nie pocę. Do lekarza się wybiorę bo zaczynam się martwić, ponieważ nigdy nie miałam takich objawów.

Gość kasiakasiakasia4973456
Miałam podobne obiawy, biegalam od lekarza do lekarza bo zaden nie potrafił stwierdzic co mi dolega a okazło sie ze mam w organizmie przerost grzyba candida :/ lekarze nawet nie badaja ludzi pod tym kontem a grzyby candida wytsepuja u 80% ludzi !!! poczytaj sobie o objawach jakie daja grzyby candia a sama porownasz. w dzisiejszych czasach nie trudno o przerost tego paskudztwa w organizmie.

Gość mpmpmp
objawy wskazuja na zaburzenia lękowe.wskazana wizyta u psychiatry. mam to samo:O

Gość szejli
jak to możliwe, że to zaburzenia lękowe? mój tryb życia nie zmienił się na bardziej stresujący, powiedziałabym, że wręcz jest lepszy niż kiedykolwiek. nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało nawet przy największych stresach czy lękach..