Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś nie poniedziałek Ona

Błagam pomóżcie -chodzi o faceta

Polecane posty

3 tygodnie temu poznalam faceta przez internet, piszmy rozmawiamy sobie...dogadujemy sie wic fajny początek! problem w tym ze on naciska żebyśmy spotkali sie w ten weekend.. (mieszkamy od siebie 65km) problem w tym ze ja narazie nie chce...ze wole poczekac..wiec ze gdybym mu tak powiedziala on zakonczyłby znajomosc....a ja tego nie chce..on teraz czeka zbym mu wytłumaczyla dlaczego niechce spotkac sie w ten weekend....co mam mu powiedziec ze narazie si nie spotkamy...bo mam problemy...itd.. pomóżcie

gadasz jak on...wie jak wygladam z wiekiem tez jest ok..nie wiem nigdy nie spotkalam sie przez internet...jakos nie moge sie przemóc to takie głupie..dlatego nie wiem co mam mu powiedziec..

nikt nie doradzi

Gość nikonieczny
za tydzień pewnie jego żona wraca z wyjazdu służbowego i już nie będzie mógł Cię wydymać. Zapamiętaj do końca życia - facet nalega wtedy, gdy czegoś chce, najczęściej poruszać,a napewno nie wtedy, gdy chce miło spędzić czas.

Gość nikonieczny
w takich relacjach i na tym etapie spokojnie mu napisz to co myślisz, zresztą zawsze doradzałbym Ci tak mówić w układach z facetami.

nikonieczny-tak wyruchac ...sądzisz po sobie..nie znasz go ani mnie a pierdolisz trzy po trzy.. a co do koleżanki wyżej..widac jakaś jębnieta..która całe dnie spędza na cafe ( widac po postach) tak myślałam ze tacy tutaj ludzie przesiaduje.. znikam..pozdrawiam

Gość nikonieczny
nie denerwuj się chłopie, pewnie nie przezyłeś połowy moich lat. znam z życia tyle takich sytuacji, że wiem co piszę. Wyjdzie, ze mam racje, jak dziewczyna się z nim spotka. Już teraz, chociaż się nie znają , każe jej się tłumaczyć. Jak dla mnie ten gość to d(u)pek.

Gość nikonieczny
Mężczyzna szanuje kobietę i nigdy nie każe sie jej tłumaczyć, stara sie ją zrozumieć i umie tolerować każdy jej wybór. W takiej sytuacji, gdyby był na poziomie, po prostu zaproponowałby spotkanie wtedy, gdy ona będzie na to gotowa. A tymczasem rozmawiając z nią w necie, starałby się być miły i uprzejmy tak, by ona zechciała tego jak najszybciej.