Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaKe

Znajdzie Się Gwiazdorek Dla Mojej Córki ?

Polecane posty

uwazasz ze to nie jest obrazliwe? kakalaken85 Autorko reka mnie swedzi zeby ci przypie**olic

hmm...a to ze na kilku forach prosila o pomoc to przestepstwo? tonacy brzytwy sie chwyta..przeciez to normalne ze zeby cos zdzialac nalezy pisac na wiekszych forach..ja niestety pomoc nie bede mogla bo dzieci mam w wieku 20 i 15 ...ale zycze zdrowia i mam nadzieje ze ludzie z zabaweczkami sie odezwa... mysle ze autorka powinna sie rowniez zglosic do pomocy spolecznej...po takiej ciezkiej operacji wiadomo ze nie powinnas pracowac a pomoc jest Ci niezbedna!

Chyba nie wolno. Tak jak ktoś pisał tylko fundacje albo zgoda od ministra. Chciałam kiedyś zbierać na pieski i wszędzie mnie zablokowali, potem się dowiedziałam dlaczego.

Gość miedzianowłosa
Autorko jestes z Piły ?

Gość Niestety ale w naszym kraju
Jest tak,ze renta i pomoc z mopsu nalezy sie tylko menelom zeby mieli za co chlac i wiecej dzieci plodzic,po to zeby moc isc znowu po zapomoge. Bardzo Ci Iwono wspolczuje i mam nadzieje ze znajda sie ludzie z dobrym sercem ktorzy ci pomoga.Ja niestety nie jestem w stanie bo samej mi sie nie przelewa,mamy 2 dzieci i narazie tylko maz pracuje. Podziwiam Cie za odwage .Trzymaj sie cieplo.Duzo zdrowia dla Ciebie i Twojej coreczki,obyscie mogly spedzic milo i radosnie te swieta:)

Gość Jo000aaanna
Odezwałam się na gg, mam ksiażeczki - 222 ilustrowane baji świata, przygotowanie przedszkolne 4 latka, jakiegoś pluszaka. Więcej dziecięcych rzeczy nie mam, bo nie posiadam dzieci, ale to zawsze coś.

Gość Jo000aaanna
Już nawet spakowałam, ale chyba autorki już nie ma...

Gość Jo000aaanna
Aha, czyli potrzeba nie jest taka pilna. To jakiś test?

Jo000aaanna odpisalam Ci na GG udałas ze nie wiesz kim jestem,wiec po co pisalas ,nie rozumiem takich ludzi, przykro mi jest ze tak nie którzy pisza,chyba musieli by przezyc co ja, zeby docenic innego czlowieka ,czego nie zycze najgorszemu Wrogowi !

Gość Jo000aaanna
Nie wiedziałam, że to pani. Już odpisałam.

Gość duzo mało
Iwona nie mam małych dzieci ale parę złotych mogę ci przelać mogę do ciebie zadzwonić a ty mi podasz numer konta?

Gość duzo mało
Iwona odezwij się

Gość Jo000aaanna
Ja też czekam.