Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffesefe

co myslicie o imieniu Jaśmina dla corki?

Polecane posty

Gość dffesefe

ladne? ost. w sklepei slyszalam jak Mama wolała tak do coreczki, spodobalo mi sie:) Jest oryginalne ale nei krzywdzace, prawda?:)

Gość t=mobileeee
Daj spokoj z tym wydziwianiem. Nie mozesz dac corce normalne imie takie jak Ania, kasie czy Malgosia? Wspolczuje dzieciom ktorych rodzice tak krzywdza. Ostatnio w sklepie slyszalam dziwaczne imie Salomea. Skandal!!!

Gość dffesefe
nie jestem w ciazy, nie mam nawet materialu genetycznego odpowiedniego, wiec nie zastanawiam sie powaznie nad tym :P chce tylko sprawdzic reakcji ludzi , wydawalo mi sie ze nie jest to osmeiszajace imie. a Ania czy Kasia na pewno nie dam:)

nazwać po imieniu córkę jak krzak co rośnie koło mojego ogródka, to juz lekka przesada, a może orginalnosc?

Gość kosmetyczka lalala
Jasmine jest piekne imie 😍 ale w Polsce Jaśmina brzmi dziwnie. za to Jagoda jest bardzo fajnym imieniem

Gość kosmetyczka lalala
zreszta krzywde robia nie rodzice dajac dziwne imie a inni ludzie wysmiewajac dziwne imiona. najpierw sami o innych gadacie a pozniej do wszystkich wokolo, tylko nie do siebie, macie pretensje ze spoleczesntwo jest nietolerancyjne.

Gość angelica 26lat/kraków
ja nazwałam syna Samuel, nie obyło się bez sensacji, kłótni etc Jaśmina (YASMINE) hmm no nie wiem czy nazwałabym tak swoją córkę

Gość angelica 26lat/kraków
Moja siostra ma na imię Tamara - w rodzinie uważali że rodzice również ją skrzywdzili, w szkole mówili do niej rusek. A teraz bardzo lubi swoje imię, i ludzie mówią jej że ma ładne oryginalne i mało spotykne (w PL) imię

Gość Mimi

Mi się bardzo podoba i znam dwie dziewczynki o tym imieniu i nikt ich nie wysmiewa normalne imię, wolałabym takie niż asia, Kasia. Jak już znasz takie dziecko to kojarzy sie te imię z konkretnyn dzieckiem a nie jakims dziwadlem, dla mnie wiocha to wysmiewac tak piekne imię a jezeli dziecko jest wychowywane w domu pelnyn milosci i zna swoją wartość to nawet będzie potrafilo takiej niemilej osobie sie postawic. Chociaz w moim otoczeniu bezposrednio do dziecka nigdy by sie nie powiedzialo ze ma dziwne imię kazdy ma jakie ma

8 minut temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Moim zdaniem dla chłopca Alfa to najlepiej Romeo 

Mógłby się szybko popsuć dzieciak.