Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartalosu

tarot-postawie

Polecane posty

Gość Wróżka - żydowska masonka
zielonazabo tak będziesz maiała dzieci po 2012 kiedy to Bernantowicz z nautilusa wsadzi ci w dupę i poleci z tobą i tuskolem na Marsa!

Gość kartalosu
VENUS- za 4 lata mozesz wziac slub jesli zechcesz. Jakas mi tu powaga wychodzi. O co chodzi? To ty jestes tak powazna i nieufna i stapajaca po ziemi? A po co az tak? Za 4 lata mozesz wyjsc za maz. Mozesz bo to ty bedziesz decydowac. Poniewz nie widze tu ksiecia ktory bedzie decydowc za ciebie. Przy tobie jest (teraz) jakis mezczyzna/zyczliwy badz zaurozony. skoro mowisz ze nie ma to albo go nie widzisz albo nie chcesz go. ale to ktos ci bardzo zyczliwy wiec korzystaj z jego dobrej energii wzgledem ciebie. on nic za to nie chce. Wieej luzu. Zycie nas zaskakuje i warto iec na to zgode wewnetrzna. Nie kazdy musi by ta poukladany jak ty. Moze warto zaryzykowac? Chcesz stworzyc rodzine(slub)-ryzykuj.Ja bym ryzykowala.

Gość malaaaaaa miiiii
już po sprawie? jest jescze na co czekać?

ja wlasnie probuje rozmawiac tylko ze on ciagle mowi ze klutnie sa z mojego powodu a to on kluci sie o kazda glupote ehh zobaczymy jak to dalej bedzie

Gość malaaaaaa miiiii
proszę jeszcze ja o odpowiedź....

Gość malaaaaaa miiiii
szkoda mojego tłumaczenia

Gość venus30
dziekuje, masz racje musze uwierzyc i zaryzykowac, zmienić sie:)

Gość kartalosu
musze juz konczyc. mii- data chlopaka prosze.

Gość malaaaaaa miiiii
chyba 5.01.1992

Gość kartalosu
mysle ze nie bedzie to twoj maz jesli o to pytasz. nie.ale- jak zawsze - ostanie slowo nalezy do was;-)

Gość kartalosu
dziekuje za pytania i zaufanie. pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.

Gość kartalosu
zauwazam cie. chesz? to podaj date urodzenia. nawet zdaj pytanie. a powiem co mysle.nie chcesz- idz w spokoju ode mnie

Gość kartalosu
koniec. nie mam czasu. pozdrawiam i dziekuje.

Gość tygo
Serdecznie Witam, Zapraszam Cę na forum ezoteryczne --> https://kartalosu.fora.pl/ Forum powstało niedawno, aktualnie się rozbudowujemy i szukamy osób, którym tematyka ezoteryczna jest bliska i którzy pomogą nam w rozwinięciu forum poprzez rejestrację i pisanie postów, a także poprzez reklamę np. wśród znajomych, czy też na swoich stronach internetowych/blogach. W zamian oferujemy między innymi: miłą, przyjazną atmosferę, nowe znajomości i szeroki krąg osób z którymi możesz od świtu do nocy dzielić się swoimi zainteresowaniami. Co znajdziesz na forum? Na pewno mnóstwo treści ezoterycznej - jakby inaczej ;) Ale dodatkowo możesz skorzystać z darmowej wróżby, dostać przesłanie z Kart Anielskich lub poprosić o interpretację snu czy też poczytać jaki wpływ na Twoje życie ma Numerologia. To tylko niektóre z możliwości jakie Ci oferujemy, aby zobaczyć więcej po prostu do nas dołącz :) Twój czas na forum umili dział Ezocaffe, który przepełniony jest solidną porcją dobrej rozrywki i humoru, na pewno będzie wesoło ;) Zapraszamy - wejdź i sam/sama oceń, kto wie może dołączysz do nas i zostaniesz na dłużej? Będzie nam - użytkownikom bardzo miło :)

Gość TAKTAKzawsze
22.05.1974. wazne jest żebys mi odpowiedziala.może karty pomogą.od pewnego czasu sni mi się zmarła osoba z rodziny.w tym snie wiem ,że ona nie zyje,ale nie boje sie jej,pomimo tego,że jestem strachliwa.jest tak od kilku m-cy.sen zawsze inny ale jest w nim zmarła osoba i mój tata ,z którym mam bardzo dobre relacje.nie wiem sama .mam czasami wrażenie,żę zmarła chce mi cos przekazać .tylko za cholere nie wiem co.ze zmarła bylam dość mocno związana przez całe życie.może karty coś podpowiedzą .pozdrawiam.