Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartalosu

tarot-postawie

Polecane posty

Gość kartalosu
Lolunia. Ja sie moge mylic . Ale przy tobie to jakby 3 dzieci co najmniej. W ogole widze przy tobie dzieci. Na pewno (o ile jamam racje ) bedzie dziecko kiedy bedzisz dojrzala pania (40? albo cos). Ale i w czesniej dzieci sa przy tobie. Ale te dzieci daja ci wielkie wielkie szczescie wiec dlaczego ich masz nie chciec?

Gość Nie ma tolerancji!
Postaw sobie kloca w kiblu masońska pizdo! Jebać NWO i wszelkie ''magiczne'' gówna! Stryczek na was faszyści masońscy, stryczek!

Powiem tak dosyć dramatycznie skonczyla sie moja pierwsza ciaza lakrz nie wykryl ze jestem chora i dziecko moglo urodzic sie bardzo chore na szczescie znalazl sie inny lekarz ktory to dostrzagl ale bylo niestety za pozno na leczenie i musialam rodzic cesarka niestety nie znioslam tego dobrze ani psychicznie albo fizycznie dobrze bylo okropnie i mam taki uraz ze strasznie boje sie zajsc w ciaze a 2 sprawa to jak narazie nie ma stalej sytuacji finansowej a co do dzieci masz racje uwielbiam je kocham a moja coreczka juz 2 letnia jest moim najwiekszym szczesciem nie ma nic waznieszego od niej moj aniolek i tyle nie wyobrazam sobie zycia bez niej tymbardziej jak pomysle ze moglam ja stracic to az lzy mi sie cisna do oczu pozdrawiam

Gość kartalosu
nie martw sie- do trzech lat FINANSE i syt. mieszkaiowa sie porawia. bedzie lepiej. dbaj za to o wiez emocjonalna?

Gość venus30
kiedy poznam mezczyzne za którego wyjde za mąż, czy bede miała dziecko 15.10.76 anna

Gość assssssssssssssssskkkkkkkkkkka
a moje pytanie?? postawisz i mi? zadalam pytanie na poprzedniej str

Agnieszka, 06.04.1988, czy moja sytuacja finansowa sie kiedys poprawi?

Gość kartalosu
Lolunia- moim zdaniem bedziesz miec jeszcze dziECI . I bedzie to zrodlem Twojego spelnienia. Nie wiem ale w nie widac nedzy finansowej przy tobie. Chyba wiec nie warto meczyc sie na zapas.Ty kochasz dzieci.

Gość Nie ma tolerancji!
Pojebane osły wierzycie w gówna, które nigdy się nie sprawdzają! Pojebane bydło powinno się was wystrzelać masońskie sługusy NWO, new age' owskie pajace! Baba Wanga i Jackowski - III wojna światowa w 2008, a tu już prawie 2012 i nic! Dla was hołoto wierzyć w Boga to wstyd i ciemnota, ale wierzyć jakimś kurwom, wróżkom, które kłamią to rzecz święta! Tacy z was hipokryci jebani!

Gość kartalosu
agnieszka- myslalas zeby szukac poprawy za granica? bo tak chwilowo tutaj to jakos przelomu nie widac. moge sie mylic. ale jeli mialas mysli o wyjezdzie-jedz. VENUS- bedziesz mama dojrzała. ale bedziesz. Formalny zwiazek- jesli zechcesz TY. Nie rozumiem bo pytasz o mezczyzne a taki przy tobie jest. nie rozumiem.

Gość Nie ma tolerancji!
121sylwia121 ty mi nie pasujesz i sama wypierdalaj ciemna małpo bez mózgu! New age'owskie świnie już za dużo wyrządziły zła ludziom. Dosyć tego, nie będzie dla was tolerancji NWOwska hołoto!

a wlasnie jeszcze zapytam cie o nasze malzenstwo czy ono ma szanse przetrwac..? strasznie sie klucimy i czasem mysle o roztaniu..

tak, myslalam o wyjezdzie ale mialam watpliwosci, balam sie ze tam nic sie nie ulozy i bedzie jeszcze gorzej zaczynac tak od nowa.. ale juz nie mam watpliwosci :) dziekuje :)

Gość kartalosu
sylwia podaj jeszcze date meza prosze

Gość venus30
dziekuje, nie jestem w związku

Gość 17.04.1986
Joanna 17.04.1986 czy w najblizszym czasie szykuje mi sie jakis zwiazek?

Nie ma tolerancji-heheh... bez mozgu to chyba ty sie urodzlas/les. co ty wogole za pierdoly piszesz daj spokuj nawt sie tego czytac nie chce!

Gość kartalosu
inko- jedz. badz rozsadna tylko i nie wymagaj cudow . i nie ziechecaj sie .bedzie trudniej na poczatku ale tamnktos ci pomoze. nie zostaniesz sama. nie poddawaj sie w ciagu pierwszych 7 miesiecy.

Gość ahaaaaaaa
dzięki! a mam pytanie kiedy poznam tego kogoś?

Gość Nie ma tolerancji!
121sylwia121 wiesz co to NWO głupia forumowa kurewko? Napewno nie! Ale przyjdzie czas gdy takie bezmózgi jak ty wreście trafią na swoje zasłużone miejsce!

Gość ahaaaaaaa
dzięki! a mam pytanie kiedy poznam tego kogoś?

Gość kartalosu
sylwia- moze nie jestescie dwoma polowkami ktore rozumieja sie bez slow.Twoj maz jest bardziej "na zewnatrz"niz ty? Ale macie szanse byc razem po warunkiem ze bedziecie duzo wiecej ze soba rozmawiac. raczej z 7 lat nic sie nie zmieni. reszta zalezy od waszych priorytetow.

Gość kartalosu
VENUS- zadaj jeszcze pytanie jesli chcesz?ale takie szczere?

Gość Nie ma tolerancji!
Tarotem to się zajmują masoni i inni mordercy, dzieciobójcy sadyści! I co postawiłaś sobie kloca wróżko za dychę? Pytam się? A twoim kumplom, sługusom NWO też coś wywróżyłaś? Będzie rząd światowy czy nie? A może pójdziecie wszyscy do piachu co?

Gość venus30
pytam czy, kiedy i gdzie poznam kogoś z kim założę związek (slub)...obecnie jestem sama nie mam nikogo. Marze o rodzinie, dzieciach