Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota 85 UK

Polka i Pakistańczyk, i moje obawy..

Polecane posty

Gość hohololo
nie nie polecam,Allah i te sprawy. Jako koledzy mogą byc ok, i na początku związku,ale nie nasze klimaty. Mimo, że nie byłam z zadnym w związku ale tak jest

Gość sorkisor
Wejdź cie w ten temat zobaczcie jak polki ubliżają

Gość zblazowannksdas
Do dupy ten temat, szkoda czasu go było czytać. Jak się sprzeczają o pierdy...

Gość
dziewczyny, taki Pakistanczyk lub jego kolega moze was zamordowac lub oblac twarz kwasem za byle co.

Gość dziewczynaJKKJ
Nie mieliśmy okazji jeszcze widzieć się na żywo, mamy tylko skypa. Jesteśmy razem dopiero miesiąc. Jego rodzice jeszcze nic nie wiedzą podejrzewam o mnie. Amir jest studentem i jest Pakistańczykiem. Zna język angielski - w tym języku rozmawiamy. Chcę się z nim spotkać, ale wiem, że będzie dużo załatwiania papierków itp. Trochę mnie to przeraża.

do angelica 26lat/kraków Angelica, a co było z Chińczykiem?? Odpisz proszę, bo mnie bardzo wciekawiłaś. mnie też ten Chinczyk zaciekawił

Gość MartinDeutschland
powiem jedno, nie wiem co takiego pięknego u Pakistańczyków albo innych muzułmanów, że niektóre Polki na Polaków narzekają. Mówienie że Angielki, Niemki by nie brały takiego jest też błedne. Przecież Statystyka wykazała że Niemki najczęściej Turka z obcych wybierają a Polki Niemca. Mam 2 siostry i tez mają chłopaka Niemca i powiedzieli źe nigdy muzułmanina by nie brali. Jeśli myślicie Polki że Polacy nie zadbani to raczej bardziej po 40-stce albo 50-stce. Ale młodzi Polacy dbają o siebie. Tylko że niektóre Polki myślą że Pakistańczyk to coś lepszego, skoro przemoc wobec kobiety jest na dużo wyższym poziomie niż u Polaka. Fakt jest że muzułmanin jest miły dopóki nie ożeni się. A potem możliwy horror, jeśli wy Polki obcokrajowca chcecie to bieżcie Niemca, albo innego z Zachodniej Europy, jeśli ktoś ciemniejszego chce to Włocha Hiszpana, a nie muzułamnów jak Pakistańczyk, Arab Turek i tak dalej. U mnie wiele Niemców narzeka na Turków. A w niemieckich mediach, okazało się że Polacy dobrze się integrują. Tutaj po niemiecku Artykuł. http://www.n24.de/news/newsitem_6001327.html

Gość Marzena W...
panie Martin z Niemcami to blachary się zadają. Turek przynajmniej jest przystojny zazwyczaj, a polak?

Gość daniel79
polki to d*podajne szmaty woa zerznac sie brudnym smierdzacym pakolem ni z rodakiem wiecie dla czego bo cale zycie p******ily sie w polsce w wsoim miescie wszyscy wiedza ze sa k***ami i wyjezdzaja do uk tam niepopelniaja tego samego bledu i jebia sie z brudasami

Ja jestem w związku z Pakistanem 3 lata żałuje jak diabli bo mnie wykorzystał dla papierów a teraz myśli o swojej nowej rodzinie która zakłada w Pakistanie mówił pięknie obiecywał złote góry oni wszyscy so dobrzy na początku teraz sie rozwodze i zrobię wszystko aby odebrano mu wizę mamy tez 2 letnia córkę i cieszę sie ze nie pozwoliłam mu wziąć jej tam niby na urlop. Uważajcie na nich dziewczyny oni dobrze grają

Gość gość
Kicia68 odezwij sie do mnie na maila rose71@gazeta.pl

Gość andziuula
Polska kraj rasistowski. Tyle w temacie !!

Gość gość
szczerze mówiąc to co mam ci powiedzieć. To prawda pakistańczycy są przystojni...bardzo rodzinni....ale czy zdołasz przebić się ponad jego matkę. .to wątpię. Znam pakistanczyków i to nie jednego, super serdeczni i kontaktowi.Tylko i wyłącznie jako znajomi.Byłam w związku z jednym i ohhh jaki on był cudowny na początku. ...później pokazał jaki ma charakterek...oni są bardzo tęperamenti....nie pogadasz...on ma rację i koniec.Takie wychowanie. ..Nie bił mnie, był ok ale uparty jak osioł.Ale kochana znam też takiego co kobiety ręki nie poda...i też jest pakistańczykiem Więc jak ci nie przeszkadza że to on będzie żądził...to rób co ci serce mówi i nie słuchaj innych. ..bo pakistańczyk to nie arab...

Gość gość
Wstyd przyznać mi się że jestem polakiem bo większość polek to jak muchy siada na byle g****o.Jestem wstanie zrozumieć że polki szukają szczęścia u obcokrajowców bo polacy są falszywi.Ale pakistanczycy hindusi itp są jeszcze bardziej falszywi niz polacy.Wiem to bo mieszkałem z nimi, znam ich kulturę.Polak polakowi wilkiem na obczyźnie ale miedzy nimi to jest jeszcze gorzej.Niech was nie zmyli fakt że jedzą z jednego talerza.Podobnie jak większość Polaków są bardzo mili I ciężko wyczuć czy są dobrymi ludzmi.

Gość gość
Pakistan - kraj tolerancji i szczęśliwości, mlekiem i miodem płynący , tylko czasem mąż obleje żonę kwasem;)

Gość gość
W Łodzi ... Pakistaniec plus Polka . Razem 3 dzicie jka dostał wizę zaczął bic ona sie postawiła to ją zarżnął nożem... zostały trzy beżowe sieroty na utrzymaniu babci i państwa polskiego.

Gość goskazpolszy
Ale ty d***** jesteś nic dziwnego że potem o polkach k***y :( mówią same sobie na to zapracowujecie z ciapatymi się ******ie porażka jak głupie ździry piana mnie bierze jak tylko o takich słyszę Mówię to ja Normalna Matka Polka z Normalnym Polskim mężem i dwójką super Polskich dzieciaków a nie durna d***** która sobie egzotykę wybiera bo ma większego k****a? Kobieto zastanów się co robisz!!!!! Nasi Polacy Najlepsi nasza kultura język. Aż żal się robi że wiele polek do brudasów ciągnie znałam jedną taką naprawdę marnie skończyła :( używam tu wulgarnego języka ale inaczej tego patałastwa nie da się nazwać!

Gość gość
goskazpolszy o "ciapakach" nikt nie mówi że mają duze cis ci się pomylilo. Jeśli już to mają mniejsze kuśki, bo kiedyś nawet był news o tym , że musieli wycofać dostawę europejskich kondomów do Indii bo były za duże:D

Gość goskazpolszy
Dzięki za info no to za czym te idiotki tak biegają myślałam że te durne babska na to lecą a one po prostu egzotyka arab czy coś w tym typie się zaopiekuję przecież toż to idiotyzm a będą ich prostytutkami :(

Gość gość
Nie wiem Gosiu , może one są po prostu psychicznie chore?Może są masochistkami i lubi być bite i katowane?Kto wie.

Gość goskazpolszy
Racja :D może te babska to lubią przecież każdy wie że to świry i partnerkom twarze kwasem oblewają. Cóż niektórzy nie umieją docenić Polaków :) wiadomo są chami ale też dużo spoko kolesi a arabusy to po prostu psychole

Gość Polak z Liechtensteinu
Witam, jestem polakiem ktory mieszka w Vaduz, urodzilem sie w Austrii rodzice oboje z PL poznali sie w Austri. Jestem zonaty z pol japonka pol austryjaczka urodzona w japonii przyjechala do Austrii w wieku 12 lat. Co do tego tematu, to moge powiedziec jezeli ktos podoba sie drugiemu to ok tak w zyciu bywa. Ale jezeli chodzi o wybor to naprawde ciezko przyznac zeby wiazac sie z jakims pakolem czy muzumanem. My jako chrzescijanska nacja powinnismy sie trzymac razem. Niewazne czy polka wyjdzie za hiszpana czy francuza, lepjej to niz jakis islam. Co do panow jezeli sie stawia takie niskie progi jako facet to nic dziwnego ze nawet angielki nie da sie poderwac. Moja pochodzi naprawde z bardzo kulturalniej i finansowo niezaleznej rodziny. Ja z koleji portfelem nie zaimponowalem jej ale kochamy sie i wzielismy slub z powodu zarobkow wyemigrowalem do liechtensteinu. Jest wszystko dobrze. Ale ty jako matka zastanow sie tez czy robisz dobrze dla dziecka, watpie zeby muzuanin pozwolil na to a szczegolnie jezeli masz corke zeby widziala sie z ojcem bo on nie jest muzumaninem. Druga sprawa walcz o ten zwiazek skoro juz macie dziecko? Przecierz ten dzieciak jest najwazniejszy. A jak juz naprawde nie chcesz to gdzie jakiegos pakistanczyka poczekaj na cos innego, moze jak katja jakis obywatel chrzescijanski a nie islam. Pozdro

Gość gośćlilia
Witam. Pakistanczycy to inna mentalnosc I kultura ja ze swoim jestem 3 miesiace I w krotce bierzemy slub,jesli trafilas na dobrego I o dobrym sercu nie wachaj sie tylko zwiaz sie z nim,nie sluchaj glupot w Polsce tez sa ludzie zli I dobrzy wiec nie pakujmy wszystkich do jednego wora. Zycze powodzenia❤

Nie powinno sie ludzi wrzucac do jednego worka. W kazdym kraju, w kazdej kulturze, w kazdej religii nie brakuje kretynow niestety. I to bez wyjatku. Mam meza Pakistanczyka, jest oddanym I dobrym czlowiekiem. Jego rodzice sa wspaniali, a moi go pokochali jak syna :) oczywiscie na poczatku nie bylo tak latwo, bo przeciez to islam o ktorym sie tyle slyszy zlego... ale absolutnie niczego nie zaluje, duzo razem przeszlismy, oboje szanujemy swoje religie I jestesmy bardzo szczesliwi. Milosc nie zna granic kochani :)