Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota 85 UK

Polka i Pakistańczyk, i moje obawy..

Polecane posty

Gość Dorota 85 UK

Tkwie w malzenstwie z polakiem 3 lata, mamy 2.5 letniego syna. Nie uklada sie nam od dawna. Pewnej pieknej nocy wyszlam do centrum (Londyn) pobawic sie z kolezanka, poznalam chlopaka z Pakistanu. Obecnie spotykamy sie regularnie. Co prawda jest to kilka godzin w tygodniu, ale uwielbiam go, a on mnie. Zamierzam sie rozwiesc. Przez opowiesci o falyszywych muzulmanach, ktorzy po slubie zamieniaja zycie w pieklo, czasami przestaje mu ufac. Dreczy mnie to strasznie.. a moze tak jest naprawde??

Gość kierszkowskaja
tak jest naprawdę, rozwiedź się ale nie wiąż się z arabem

z tobą na pewno tak nie będzie , on jest wyjątkowy i inny niż reszta. Będziecie żyć długo i szczęśliwie w szczęściu miłości i spokoju :classic_cool:

Gość angelica 26lat/kraków
:) mieszkałam w Londynie spotykałam się z hindusem poznałam pakistańczyków i hindusów mentalnie Trzym aj się od nich z daleka! - to moja dobra rada

Gość ja tam nic nie widzees
warto próbować :)

Gość Dorota 85 UK
masz negatywne doswiadczenia?

Gość dziaddek
japierdole polki to jednak szmaty

z hindusami nie takie jak z Pakistańczykami... Na 1 rzut oka są czarujący, dowcipni wiesz związki polek z pakistańczykami to temat rzeka Pakistańczycy to jedna wielka mafia, powiązania znam/ znałam 3 polki związane z nimi - do tej pory nie wiem co z 2 się dzieje, mam przypuszczenia, ale mam nadzieje ze to tyllko tak podpowiadaja mi moje uprzedzenia do nich a ta 3 gdzieś w Pakistanie... byłąm kelnerką w resteuracji, której dowodził pakistańczyk wyszłąm cało z tej pracy nie będe opowiadać tu o moich życiowych doświadczeniach wiesz... On jest taki jak wszyscy, pakistańczycy zapewne nie weżmiesz moich słow do siebie ale bądź ostrożna i bardzo czujna

Gość Dorota 85 UK
w restauracji? co ta sie dzialo? moj pracuje w biurze.

Gość asdfghjkl;
:o

Pakistańczycy kwestie między kobietą i mężczzną załatwiają krótko, obciecie nosa, ucha. albo kwsem na twarz. Powodzenia na nowej drodze życia.

Bracia Pakistańczycy - silą czy też argumentami wciągnęli tą rsteurację do swojego "konsorcjum", właściciela także, polka i czeszką które tam ze mną pracowały nagle po miesiącu pracowały już dla tej bandy jako panny lekkich... Chłopak polki zainteresował się sprawą i deptał im po piętach, uciekł do Polski, namierzyli go, ktoś w Pl spalił mu samochód i ojcu, ukradł laptopy, splądrował dom - przypadek? nie sądzę, listy z pogróżkami. Przez rok był chodzącym trupem, dochodzi do siebie, wychodzi. Ta polka ponoć w Pakistanie. Oczywiście nie muszę dodawać że biznes narkotykami też u nich kwitł Wiesz, studiując, mieszkając i pracując w Londynie wiele się nauczyłam PO historii z Chińczykiem, hindusem, i marokańczykiem sądziłam że męża będę mieć polaka, tymczasem męża mam szkota, pochodzenia australijskiego - życie bywa zaskakujące

Gość asdfghjkl;
glupie polki :o wstyd za takie jak wy.

tymczasem męża mam szkota, pochodzenia australijskiego - życie bywa zaskakujące och australijskiego 😍 mi sie podoba australijczyk litewskiego pochodzenia...ciekawe czy mam szanse na męża 😭

Gość Dorota 85 UK
Mi takie historie nie groza.

Ale o czym wy ludzie rozmawiacie? Oni praw nie maja zadnych w UK. Moze u siebie w Pakistanie to tak. Ale pierwsze slysze zeby Pakistanczycy byli mafia hahahaha dobre sobie. Oni sie cienia swojego boja. Pakistanczycy seksbiznes? Chyba w snach. I narkotyki? Dobra wyobraznia. A co do kwasu na twarz- Pakistanin to nie Arab. W pakistanie nie rzadzi sie prawo religijne.

Gość Vetoryl 2.0
DLACZEGO MŁODa biała kobieta zamiast gustować w fajnym facecie wybiera dzikusa brudnego? Jeszcze Arab no jak cie moge, no dobra moze arab to arab, bajerant, ale może chociaż przystojny? A ciapaty? Hindus pakistaniec?! :D przecież to wyrzut społeczny! Polki przynoszą nam wstyd, bo chyba nawet obleśne brytyjki nie umówiłyby się z takim czymś... pisze tu bo moj temat oczywiscie rasisci skasowali

Gość Dorota 85 UK
Akurat Pakistanczycy pod wzgledem urody bija naszych na glowe. Wiem, bo mam porownanie niestety.

Gość do autorkii
jak ci zacznie dziecko bic bo nie jego to szybko obawyyyyyy ci przejdą

SIABADABA DA teoretycznie praw nie mają - jako uchodźcy ale co jeśli paklistańczyk ma paszport UK? może dać w dziub japończykowi i kto bardziej ucierpi? pozatym możnba gdybać jak się zycia nie zna - wówczas rozmowa przychodzi z łatwościa do autrki to Twoje życie ale dobrze się zastanów

Gość Dorota 85 UK
Moj jest bardzo przystojny. Prosze sie nie podpisywac moim imieniem.

Gość dziaddek
rece opadaja takie dzikusy tylko do buszu

Gość marian z usa
Taki robo z uk, ciapaty, cie wyrucha, nic, zadnej rpzyszlosci z nim nie bedziesz miec, im chodzi tylko o jebany seks. Jak myslisz dlaczego brytyjki nie wiazą sie z tymi brudasami a polki tak ??? Zastanwo sie, jebana kurwa jestes !!! Zal mi Twojego dziecka !!!

Gość Dorota 85 UK
nikogo nie obrazam jak pan marian z usa, ktory za pewne jest typowym "brudnym" polaczkiem. nie mowie, ze wszyscy tacy sa ale niestety 95 % naszych rodakow. nie dziwcie sie, ze wolimy innych!

Gość marian z usa
:P Ty chuba slepa jestes, jest duzo porządych czystych mlodych i jurnych facetow z polski, ktorzy maja wyksztalcenie i dobrze sobie rada w zyciu. Nie rozumiesz ze tkai paka to brudas i robol zwykly ???

Gość Dorota 85 UK
jakos w Londynie ich nie widac.. a panu, ktory pisze pod tak durnym nickiem "żona lorda z fiorda" = dziekuje.