Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfeti

ktos mi przekrzywil slupek metalowy od ogrodzenia

Polecane posty

Gość konfeti

witam tak jak w temacie chciałem sie zapytac, czy jak ktoś mi przekrzywił stary słupek metalowy od ogrodzenia cofając autem (nie dużo bo tylko jest przechylony lekko) to czy mogę to zgłosić na policję ? widziała to moja rodzina przez okno prosze o szybkie odpowiedzi

Gość konfeti
nie szkodzi, ze nie mam bo wiem kto to znam imie i nazwisko i miejscowosc w ktorej mieszka, (slupek mozna powiedziec ze tak jakby duzej szkody nie odniosl, ale chcialbym utrzec smarkuli nosa, bo smieje mi sie w twarz, ze nic jej nie moge zrobic), tylko czy policja zajmie sie taką blachostką ?

No to w takim razie bym się nawet nie zastanawiał, co Ty prowadzisz w domu jakieś charytatywne usługi budowlane że sam za swoje pieniądze masz to naprawiać? Myślałem że to przypadkowy samochód i nie masz ani nr ani pojęcia kto to :P

Gość kocia ciotka.
no a jak powiesz policji a ona zaprzeczy? jakim masz dowód że to ona?

Gość konfeti
to do sasiada jezdzi dziewczyna, mloda, ktora nie dawno dostala prawo jazdy, jeszcze bezczelnie mi napisala, że: tutaj cytat: "haha no boje się ciebie strasznie. Będzie, będzie mi to dyndać bo cóż mi możesz zrobić :) i tak te wszystkie słupki są tak krzywe że nie mogę a ty robisz problem o jeden haha który wygląda lepiej od tych które moje auto nie dotknęło ale to szczegół." i jeszcze tu mam dowód, bo sie przyznala ;]

Gość konfeti
mam tylko wiadomości z facebooka, napisala ze ch** z moim slupkiem, jej lakier odprysnął... czyli sie przyznala

Chwile, bo na początku napisałeś że rodzina chyba widziała, a teraz że rozmawiałeś z nią?

Gość wydrukuj, zgłoś
i śmiej się gnidzie w twarz

Gość konfeti
bo widziała, tylko nie zareagowała bo to poznym wieczorem bylo a ja tylko jej napisalem, zeby miala swiadomosc, ze wiemy ze to ona nam to zrobila

Gość adalis sralis werbalis
no wlasnie cos kombinujesz ;/

Gość konfeti
a jak policja mi powie, ze to zadna szkoda bo wyglada na normalny ?! bo tylko siatka jest troche luzniejsza a byla naciagnieta i troche beton ktorym byl zalany wystaje

no to drukuj wpis z fejsa :) i dzwon po policje. z jej oc powinni to naprawic. a i zeby smieszniej bylo :) dostanie wezwanie na policje, bedzie pewnie sprawa w sadzie, bo uciekla :) dostanie madacik. a za to ze uciekla firma ubepieczeniowa po pokryciu twojej szkody bedzie zadala od niej kasy za ten slupek, bo wystapia pewnie do niej z regresem :)

Gość kocia ciotka.
a jet sie o co kłocić?

Gość konfeti
jest, bo gówniara udaje, że nic sie nie stalo, gorzej jak znowu matoł w coś przywali a tym razem nie zobacze...

kurcze tam praktycznie nie widac szkody ;/ idz najlepiej zobacz jak jej samochod wyglada, jak ma slady to zglaszaj, a jak nie to hmmm, kurcze na serio slupek wyglada normalnie. moze przejdz sie i porozmawiaj z jej rodzicami.

Gość konfeti
no wlasnie szkody duzej nie ma, ale gówniara nawet nie przyszła i nie powiedziała głupiego przepraszam, chyba bede musial tam gdzie nie mam bramy ponastawiac jakiś gwoździ zeby sucz sobie kola poprzebijała nastepnym razem, tyle to mi chyba wolno bo na swojej posesji...

Gość konfeti
Własnie napisała mi na fejsiku "wiesz, jednak przemyslałam wszystko i przykro mi z powodu słupka. mój chłopak niedomaga w łóżku i wychodząc od niego wściekła cofnełam z roztargnienia w twoje ogrodzenie :O Wybaczysz mi? Na przeprosiny moge chapnąc twój skórzany słupek jak mnie zaprosisz na chatke :)"

Gość konfeti
tego z godziny 19:03 ja nie pisałem....