Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkrążone oczy, zmarszczki

pol-e obowiązkowe: poszukiwania kogoś

Polecane posty

Poszukuję uparcie, choć mówią,że to nie ma sensu: mężczyznę do tańca i do różańca który wierzy,że miłość powinna trwać do grobu i także poza nim który chciałby jedności z drugą osobą który będzie mnie traktował jak siebie traktuje, a czasem lepiej, bo to ja muszę rodzić, a jemu na tym zależy, żeby ból mnie omijał o którego będę mogła dbać, a nie będę musiała dbać który doceni,że mówię prawdę, cho c nie zawsze łądnie, gramatycznie który kocha Polskę, historią się przejmuje i lubi opowiadać.... wiosnaprzyjdzieitak@interia.pl

Gość Pan tłumacz he he
podkrążone oczy, zmarszczki = jestem starą panną grubo po 30-tce Poszukuję uparcie, choć mówią,że to nie ma sensu: = jestem desperatką mężczyznę do tańca i do różańca = chcę faceta, który nie jest nudny który wierzy, że miłość powinna trwać do grobu i także poza nim = chcę aby był wierny który chciałby jedności z drugą osobą = który nie unika seksu który będzie mnie traktował jak siebie traktuje, a czasem lepiej, bo to ja muszę rodzić, a jemu na tym zależy, żeby ból mnie omijał = chcę faceta który zgodzi się adoptować i wychowywać nie swoje dziecko, żebym nie musiała w bólach rodzić o którego będę mogła dbać, a nie będę musiała dbać = chcę młodego byczka, a nie starego schorowanego dziada który doceni, że mówię prawdę, choć nie zawsze ładnie, gramatycznie = który zaakceptuje fakt, że seplenię i mówię niezrozumiale który kocha Polskę, historią się przejmuje i lubi opowiadać.... = który jest wygadanym patriotą, politykiem lub wojskowym

prawie dobrze, tłumaczu w punkcik miejscami ale mam równe 30ci np.

uspokoić mogę,że nie seplenię i nie boję się bólu chciałabym też - wiem,że nie wypada tyle chcieć, ale co mam udawać przed sobą/Tobą - gromadkę dzieci i gotować obiadki, ale równocześnie spełniać się zawodowo ;) czasem choć...

stary , schorowany... hmm zależy kim jest.

ale to ze tu czekam = jestem desperatką, wiem,że mnie nikt nie zechce nie chce litości, chcę kogoś, kogo też nikt nie chce

Gość gvuhbhb
idź na sympatia.pl :)

nie no, ja tylko chora jestem, stąd pewnie ta dzisiejsza moja niedyspozycja , chcę głaskania -jednego. a tu się wpisałam, bo może ktoś będzie przechodził, nie chcę być profilem szukającej na sympatia.pl. ... :(

ciekawe, czy rzeczywiście więcej bab