Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaspozniamisieokres

JESTEM W CIĄZY I JESTEM DZIEWICA?

Polecane posty

Gość do Malenka92
Myślałam, ze to 12 -latka .

Gość Paula0205
taa nie może być że dziewczyna 18 lat i dziewica ! Gdzie Ty się ukrywałaś ??

Gość tez 18 latka
Ja mam tyle lat co ty, ale wydaje mi się,że sobie jakieś 7 lat dodałaś. Bo 18latki są mądrzejsze

jakie wy glupie i podle jestesc ie zamias mi pomoc to sie chwalicie jaki poziom macie az zal mi was. Ja sie tutaj martwie o ciaze a wy jakies pozamaciczne.żall

Gość Paula0205
Dziewczyno to Ty nas od głupich wszystkie wyzywasz? To pomyśl troszeczkę. Płakać się chce jak się Ciebie czyta. Ze śmichu i z rozpaczy! To Twoje pisanie wskazuje poziom Twojej inteligencji !!

Gość do Malenka92
No pewnie,że my a co ona? Ona to się na tych sprawach zna, nie to co my. Ty tam lepiej majtki do zamrażalnika wsadzaj Malenka bo zajdziesz w ciąże i co będzie hehe Ja też ide zrobić miejsce już , a pierogi najwyżej wystawie na balkon .

Gość Paula0205
Tak jesteś w ciąży, z własnym ojcem. Twoje dziecko zostało poczęte w pralce, nasienie z bielizny Twojego taty zostało przełożone na Twoją bieliznę. Przygotuj się do macierzyństwa, bo łatwo nie będzie. Rodzina też nie będzie zadowolona, bo to dziecko kazirodcze... ale nie usuwaj, bo zabijesz je

Gość Paula0205
Wszystkie teraz dzięki koleżance będziemy zamrażać majtki, aby nie dopuścić do niechcianego dziecka, dziękujemy że nas uświadomiłaś :*

Gość do Paula
Weź dziecka nie strasz haha

Gość do Malenka92
Toż ty niepoważna? Przecież przez te linie telefoniczne czy jak im tam to plemniki mogą łatwo przejść i do sluchawki i zapłodnienie murowane.Dobra schodzę z tego topicu bo to nie jest korzystne dla mnie hahah

idzice bo i tak jestescie zbendne;/

dziewicaspozniamisieokres po dokladnym przeczytaniu twojego postu doszlam do wniosku ze jestes w ciazy musisz koniecznie pojsc do ginekologa dostaniesz wytyczne jak trzeba sie w twoim stanie szanowac

naprawde moge byc zw ciazy?

pomocy

Gość CHOINKA PIEKNA JAK LAS
jestes:)

nadal nie mam, juz tydzien sie spoznia

Gość kretynkooooooo
kretynka ; )

Gość pamientasz
byłem u Ciebie, kompałem sie w tfojej wannie, tam zlałem konia a ty zaraz wlazłaś do wanny sie wykompać. No i masz co chciałaś, zamiast kompieli cionrzę. Ma pszyszłość myj obowionskowo po kimś wannę, poniała? Bo może Ci sie pszytrafić nawet móżyn. Mimo małego wzrostu pisiora mam dobrego i płodnego, oto jamci http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg

Gość całkiem poważnie
jeśli faktycznie w dziwny sposób zaszłaś w ciążę, a nie minęło 72h od tej feralnej kąpieli, to zastosuj RU486, by wywołać natychmiast miesiączkę i wydalić ew. zapłodnione jajo, które jeszcze nie zagnieździło się w macicy, gdyż cąża rozpoczyna się ok 5-tego dnia od zapłodnienia. Jeśli jest inaczej, to wal do gina i albo tabl. poronna, albo skrobanka, albo urodzenie bachora. Współczuję.

A jak urodzę, to dzieciak będzie też karłem? Buzię mógłby mieć, ale przeraża mnie mały wzrost. Chyba się rozpłaczę ze szczęścia, buuuuuu

jak macie tak pomagać, to w dupie mam takapomoc

Moja koleżanka była u ginekologa i powiedzial jej,że nawet kiedysm była dziewczyna w ciąży bo używała ręcznika brata !!!!!! i była w ciąży . I ten ginekolog jest w moim miescie i dał nawet wywiad kiedys ,że był taki przypadek. dziewczyna dziewica i jak usiadła chyba na recznik to wiecie sperma tak w pochwie zostałą i dziecko miala;/ czy moze ja tez jestem w ciazy ?

Gość ty jestes psychiczna
Moja koleżanka była u ginekologa i powiedzial jej,że nawet kiedysm była dziewczyna w ciąży bo używała ręcznika brata !!!!!! i była w ciąży . I ten ginekolog jest w moim miescie i dał nawet wywiad kiedys ,że był taki przypadek. dziewczyna dziewica i jak usiadła chyba na recznik to wiecie sperma tak w pochwie zostałą i dziecko miala;/ czy moze ja tez jestem w ciazy ? ahhahahahahahahahahahahahahahahahhaa o kurwa , przepraszam ale padłam

Gość Single lady x
Moja koleżanka była u ginekologa i powiedzial jej,że nawet kiedysm była dziewczyna w ciąży bo używała ręcznika brata !!!!!! i była w ciąży . I ten ginekolog jest w moim miescie i dał nawet wywiad kiedys ,że był taki przypadek. dziewczyna dziewica i jak usiadła chyba na recznik to wiecie sperma tak w pochwie zostałą i dziecko miala;/ czy moze ja tez jestem w ciazy ? Z tym wygrałaś.

Gość Single lady x
Ciebie jeszcze na mistrzach nie było. haha

Czy jest tutaj ktoś kto umie mi pomoc?