Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak albo nie /

Już nie wierzę że kogoś poznam

Polecane posty

mam po prostu takie "zrywy niepodległościowe" kiedy chce mieć juz faceta, już w tej chwili, a potem znów spokój, nie napalam się, spokojnie sobie żyję i jest w miarę stabilnie, a potem znow ciśnienie... może to hormony?

Gość Ellenaa
zeby Was podbudowac podam swoj przyklad.Juz jako stara baba :-P probowalam sobie ulozyc zycie po raz drugi.Wszystkie moje wolne kolezanki sa takimi samymi zrezygnowanymi kobietami , jak Wy . A jednak mozna znalezc kogos wyjatkowego dla siebie, wyjsc za maz i byc bardzo szczesliwa, nawet w "jesieni zycia".

nie szukam, ale chce się zakochać, żeby mnie pierun trzasnął tak porządnie, żeby nogi się pode mną ugięły... mrrrrrrrrr...

wiesz, ale czasem miłość tak przychodzi raczej stopniowo właśnie nie jak grom z jasnego nieba. Moim zdaniem wszystko ma wielkie szanse na ułożenie jeśli jesteś w porządku i obracasz sie wsród ludzi.

@Ellenaa Dziękuje Ci za wpis. Jesteś dowodem, że jeśli ktoś chce, nie poddaje się - ma szansę na szczęście. O szczęście trzeba walczyć, pracować, nie poddawać się. Ty to potwierdziłaś swoim życiem! BRAWO!

@PrzemierzamPolaLasy A czy taki facet jak ja (o mocno uświadomionej żeńskiej części osobowości, żonaty) też może się przyłączyć jako "adwokat diabła" w waszym klubie?

A tak całkiem serio dziewczyny, powiedzcie, po co Wam chłop? Po roku będziecie się żalić, jak bardzo macie go dość :D

Gość kratkafigurka
bo_taka_jestem mam kochana dokładnie takie same odczucia jak ty 🌻

Gość ja3455883
mam tak samo, jestem atrakcyjna, moj problem chyba polega na tym, ze jak facet mnie chce to mnie przestaje krecic a jak mi daje kosza, to wlasnie jego bym chciala, czy cos jest nie tak? ma ktoras z was podobnie? ja juz nikogo nie szukam, mam dosyc swoich niepowodzen, a mam dopiero 21lat...czuje ze nie znajde kogos na kim naprawde bedzie mi zalezec

Gość kratkafigurka
27, a w zasadzie 28🖐️

@Dziewczyny_czekjące_na_milość_życia Dziewczyny. Tylko proszę, nie czekajcie biernie. Facet marzeń to nie kometa co spada z nieba z hukiem i oślepia swą miłością :D

Jak to po co chłop? Znowu mam zaczynać od początku?;) Chłopa nam czeba po to, żeby mieć się z kim kochać, z kim kłócić i z kim zrobić dzieci w przyszłości, a potem je wychować:). To tak z grubsza;).

Gość Ellenaa
Jacku -dzieki i pozdrawiam. Swietny facet z Ciebie :-D Dziewczyny musza uwierzyc w siebie i wierzyc , ze sa mezczyzni szukajacy swojej wybranki, po calym swiecie . Nikt nie che byc sam.Samotny czlowiek , jest ubogim czlowiekiem . Jego dobra materialne sa niczym, w stosunku do wspanialej , cudownej osoby obok.

ze jak facet mnie chce to mnie przestaje krecic a jak mi daje kosza, to wlasnie jego bym chciala, czy cos jest nie tak? no cóż nie da się ukryć:D ale masz wybaczenie ze względu na wiek:)

Hahaha! Jacek, ja szukam aktywnie, nawet miałam tu swój topik, sądzę, że gdzieś Ci mignął kiedyś przed oczami:). Nie zaczepiam mężczyzn pierwsza, ale cały czas mam oczy szeroko otwarte:).

Gość ja3455883
aggie ale czego nie da sie ukryc? ze mam cos nie tak w glowie, wiem niby jestem jeszcze mloda, ale to denerwuje no jacek - a co niby mamy robic? ja wychodze z zalozenia, ze to facet powinien przejac inicjatywe i sie starac

ja to pół żartem pół serio napisałam. Ale na serio jesteś bardzo młoda i masz czas...więc to że sama nawet nie wiesz czego chcesz to w Twoim wieku normalne. Owszem, niektóre już wtedy za mąż wychodzą, ale to inna sprawa. Ludzie są różni, nie masz się czym martwić.

Nie, nie polowanie na misia:(. Miałam swój temat 'Szukam fajnego męża':). Założyłam latem, pierwszą część skasowano (miała ponad 80 stron i zawierał dużo suuuuper postów), potem powstał drugi rozdział, ale stonka go zżarła:(.

Gość ja3455883
aggie - czyli mowisz, ze np chlopak bedacy w moim wieku, pisal do mnie 4miesiace, a potem przestal sie odzywac, powiedzial, ze jednak nic nie bedzie, po3tyg sms tresci tesknie, snisz mi sie po nocach, przyzwyczailem sie do ciebie, a ty milczysz, nie odp nic, bo go nie rozumiem, mowisz ze sam nie wie czego chce? wczesniej pisal, ze mu zalezy itd

Gość Ellenaa
PPL -a moze poznasz kogos fajnego na czacie regionalnym, tematycznym , czy twoarzyskim. Tam przeciez sa nie tylko pozeracze niewiescich serc ,czy wdziekow :- Moze jakis sport, wspinanie po skalkach, globtroter, wycieczka objazdowa , kazdy kreatywny pomysl- mozna zrealizowac . Zajmiesz fajnie czas i jest mozliwosc poznania kogos fajnego .