Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VpogubionaV

Sypiam z moim byłym facetem!!!

Polecane posty

Gość VpogubionaV

Pogubiłam sie juz w moim życiu... Czy ktoś jest lub był w podobnej sytuacji? Co teraz robic?

Gość kosińska m.
wyjść za niego

Gość VpogubionaV
Dodam tylko, że on jest teraz w związku z moją kumpelą

Gość VpogubionaV
Kocham go. On tez coś do mnie czuje ale jest z inną i zdradza ją ze mną. tak bardzo chciała bym żeby do mnie wrócił... Co robic?

Gość VpogubionaV
a jak było w twoim przypadku?

Byliśmy razem,zerwałam z nim,zostaliśmy przyjaciółmi,a on znalazł inną.Spotykał się ze mną w tym czasie i ją ze mną zdradzał.Niedawno powiedziałam jej o tym i tak mnie zwyzywał...wszystkiego się wyparł,a tamta dalej z nim jest. Naiwna... a ja go kochałam i chciałam wrócić,teraz widzę jaki to chuj chociaż dalej boli

Gość VpogubionaV
ja tez chciałam jej o tym powiedziec ciągle mysle ze wtedy wróci do mnie ale boje sie ze przyniesie to odwrotny skutek tak jak w rwoim przypadku. jest mi z nim tak wspaniale kocham go i juz sama niewiem co zrobic zeby wrócił. na poczatku myslałam ze seks nas połączy na nowo ale niestety...

Też to robiłam i żałuję po dziś dzień. On w tym samym czasie znalazł sobie pannę, oczywiście nic mi ani jej nie powiedział o naszym istnieniu i bzykał obie. Tamta w końcu coś zaczęła podejrzewać, znalazła mnie i jeszcze zwyzywała że sypiam z jej facetem a sama nadal z nim była. Sytuacja otworzyła mi oczy i pognałam jełopa :)

Gość VpogubionaV
najgorsze jest to, ze ja nie potrafie go zostawic! tyle razy probowałam a za kazdym razem jak tylko dzwoni i chce sie spotkac ja nie potrafie mu odmowic