Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Zapraszam do dyskusji koleżanki 25 plus :)

Polecane posty

PPL a któżby ośmielił się indagować te urocze hoże dziewczę.??:D Nie pozwolimy na to :P

Na razie monolog póżniej jaszczureczko będzie dialog.Oczywiście w/g Ciebie na pomarańczowo :D:D:D

Ażem podskoczył teraz.Remont sąsiad prowadzi już 2 tygodnie i konca ani widu ani słychu nie widać.Koncert dokładny mam do 20.00 kazdego dnia.

Powiedz mi pewną zależność jaszczureczko.Znam z fotki naprawdę urodziwe kobiety,które są bez mężów/partnerów.Dlaczego tak się dzieje,czyżby nastąpiła epoka eunóchów czy alternatywnie mądrych.Albo przewyższacie hoże dziewczyny mądrością i to im nie passi.:D

Tutaj co do pomarańczek jesteś w błędzie.Nie mają doświadczenia zyciowego i każde ich odezwanie sie powoduję ich destrukcję :D

Będe musial iść na spacerek bo te wiercenie w scianie doprowadzi mnie do szaaaaaaaaaaaaaaału :(

Gość już jesteśmy
wstretny duchu :(

Powiedz mi pewną zależność jaszczureczko.Znam z fotki naprawdę urodziwe kobiety,które są bez mężów/partnerów.Dlaczego tak się dzieje,czyżby nastąpiła epoka eunóchów czy alternatywnie mądrych.Albo przewyższacie hoże dziewczyny mądrością i to im nie passi. Wiesz co? nie wiem w wyniku jakich kwestii tak się właśnie dzieję. Obstawiałabym jednak, że nastąpiła epoka alternatywnie mądrych kobiet. Na tyle mądrych, że mężczyźni się ich boją. Kobiet inteligentnych, z pasją, zamiłowaniami, niezależnych, pewnych siebie, znających poczucie własnej wartości. Nie oszukujmy się. Wy mężczyźni od takowych kobiet po trosze stronicie...:-) Z drugiej zaś strony-kobieta piękna- nie oznacza mądra, inteligentna..:-) Rzecz gustu. A jak wiemy, gust to rzecz subiektywna. Jaka aura u mnie? śniegu troszeczkę ale za to przepięknie świeci słoneczko...:-D

Niestety meni sa wzrokowcami i najpierw przy zapoznaniu ten walor oceniają.Pózniej się krystalizuje ich wzajemna relacja.I sądzisz,ze wtedy odskakują??Jeśli jesteście niezależne to należałoby dać szanse tym,którzy obawiają się was.