Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się wpisuję koniecznie

co można robić samemu w sylwestra?

Polecane posty

wszyscy poparowani, ja sama. imprezy z wpatrzonymi w siebie parami mnie nie kręcą, ale sylwestrów w domu też mam dosyć. jak/gdzie można fajnie spędzić tę noc w pojedynkę, bez pary?

Gość Mówię ci to ja M:)
Ja idę na takiego z samymi parami, ale wisi mi to. Znam ich od lat, lepsze to niż sylwester z tvp.

samemu ? to chyba na taką imprezę na której będą też inne osoby,które będą same.

no właśnie samemu. na takiej z parami już byłam ze 3 razy i mimo że to znajomi byli to źle się czułam gdy wszyscy mieli z kim tańczyć tylko ja nie. a już przy wolnych piosenkach to w ogóle. macie może jakiś pomysł na coś innego w sylwestra niż balety?

polsat umówił się ze mną rok temu ;) szukałam jakiegoś sylwestra z adrenaliną dla pojedynczych ale nic póki co nie znalazłam.

Gość Don Oskaro
bo brzydka jesteś

Gość malakotka
Trzeba było załatwić sobie kilka dni w SPA Wspaniała odmiana. Byłam tak w zeszłym roku w Ciechocinku, w tym jadę do Inowrocławia. Po prostu dlatego, że stosunkowo niedaleko i dojazd dobry

w google wpisz "sylwester dla singlii" Masa odpowiedzi :)

a na to lomu nie wpadłam :D dzięki :)

Gość Zoziionno
Słyszałem, że w Ciechocinku każda baba daje dupy, mężatki, dziewczyny, narzeczone, muszę się tam wybrać.

Gość kapitan brix
tam nawet faceci dają dupy ,także wiesz ,zawsze na coś sie załapiesz

Wpadłaś na to, żeby szukać na forum, ale nie na to, żeby szukać na Google? Tu mnie zaskoczyłaś :D

Gość ptasiek nastroszony
moznaby w sylwestra otworzyc city centery , skoro motloch sie spedzi na ulice to cos kupi , zysk murowany a na te noc w markecie zatrudnic pryszczate samotne pokurcza skoro szans na zabawe nie maja bo ichn nikt nie chce to choc te 60 czy 80 zl za nocke w markecie zarobia na krem na pryszcze

Lumu --> nie, nie sylwester to nie wieczór jak każdy inny. Dla was wszystkie święta to zwykłe dni, sylwester, wielkanoc. Są to dni wyjątkowe w które powinniśmy się bawić, spędzać je z kimś na kim nam zależy. Wyjątki w roku. Przegrańcy którzy nie mają co robić tłumaczą się że "to dzień jak każdy inny" :O

Ja zawsze na sylwestra gdzieś wychodziłem, 2 zaprosiłem znajomych do siebie, ale w zeszłym roku nie miałem ochoty na imprezę i po prostu przespałem :) Dla tego mówię Ci, że Sylwester, to taka sama noc, jak każda inna :) W tym roku mam pomysł na sylwestra, ale na samotnego (nie w domu przed TV :P)

dobra lomu zatem zwierz mi się co to za samotny sylwek ale nie w domu przed tv. a google jest do kitu. pokazuje same balety, nic z adrenaliną. podziel się pomysłem :)

no nie bądź taki skryty ;)

Gość Człowiek pompa
Ja to kupiłem sobie 0,75l i szampana , machne sobie wódkę przed północą potem na godzine 00;00 walne szampana , przez okno puszcze sztucznego ognia i pójdę spać też mi coś :D

Gość Asia

pojechać gdzieś! obczaj sobie jakieś oferty w internecie, na przykład na stronie Party Campu, dużo ludzi jeździ na te wyjazdy samych, więc moża się poznać