Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmaaaa

kolega z pracy

Polecane posty

Gość mmmmaaaa
A do mnie wczoraj znowu wpadł na herbatke wieczorem:) siedział ze 2 godziny i poszedł. nie rozumiem już go. Oczywiście mój pies narobił mi takiego wstydu ze masakra;/;/ No nic musze go w tym tygodniu zaprosić żeby mi pomógł z wężykami od wody z kranu:)

Gość mmmmaaaa
A aż taki tragiczny jest ten kolega;p Albo jest tak nakręcony na ciebie, albo jakiś psychol;p

Gość Jaca! ;O
Za psa wstydzić się nie musisz. Ale też nie rób na siłę w stosunku do kolegi. Czy on jesteś patologicznie nieśmiały? mój znajomy na pewno nie jest psychopatą :D A fizycznie czy osobowościowo odpowiada mi, ale są inne okoliczności, których nie mogę zaakceptować. Tak to bywa w życiu :O

Gość mmmmaaaa
Biorąc pod uwage że pies w naszym towarzystwie zrobil kupe na dywan... to chyba sie wstydze jednak;/ Może nie patologicznie nie śmiały, ale jest Dziwny, i to nie tylko moja opinia.

Gość yxcvb
mmmmaaaa Znamy sie ponad 2 lata, rok temu na imprezie coś zaiskrzyło, od tamtej pory przyjeżdża do mnie do domu, do pracy, pisze smsy, ja nie potrafie sie do niego zbliżyc choc bym chciała, on tez jak by chciał a nie mogł, może nie jest zainteresowany? co robić? a co zaiskrzylo? moze w twojej glowie?

Gość Jaca! ;O
OJ, daj spokój. Przecież wiadomo jak to bywa ze zwierzętami. Nie do końca masz wpływ na takie stworzenie. Spokojnie :) Może ten kolega twój jest po prostu wycofany społecznie. Ile ma lat>? I jak zachowuje się w wiekszej grupie? i jak, gdy jesteście razem?

Gość mmmmaaaa
No wiem wiem, ale mogła sie załatwić później, albo w drugim pokoju:) Nie wycofany społecznie nie jest, ma kolegów, nie ma problemów z poznawaniem ludzi ani z kontaktami z ludzmi. Ma 31 lat, w wiekszej grupie nie jesy wycofany, raczej żartuje, opowiada coś itp. Gdy jesteśmy razem też zartuje, opowiada jakieś historie, a ostatnimi czasy zapada jakaś taka niezręczna cisza? Z Dziwnych zachowań hehe, coś sobie gada pod nosem a na pytaniee co mówi nie nie nic nic....

Gość mmmmaaaa
yxcvb może i to w mojej glowie coś zaiskrzyło, też przyjmuje taka opcje:)

Gość Jaca! ;O
31lat? Hm:O Myślałam szczerze mówiąc, że jakieś 22 l. 2 lata temu poznaliście się i on dotąd nic nie zrobił? żadnych jasnych , klarownych propozycji byście spróbowali razem ? dziwne. Może to jakiś kryptogej? ;) Albo prawik mocno zakompleksiony co rzutuje na jego relacje z kobietami, z Tobą. A ty ile masz lat?

Gość mmmmaaaa
Jak się poznaliśmy jak miałam kogos on też. Później on się rozzstał ze swoją kobietą, potem ja z moim facetem. Hehe gej nie, prawnik też nie. Mam 28 lat zaraz:)

Gość mmmmaaaa
Tak sobie myśle, może miałam jakieś zwarcie w głowie i tylko u mnie zaikrzyło. Tylko po chlere przyjeżdża, pisze, dzwoni...