Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pianolla

Kto z was zainteresowałby się taką dziewczynę?

Polecane posty

Gość pianolla

Delikatna. zamyślona, choć dokładnie wie o czym mówisz. ma poczucie humoru, które pozwala jej się śmiać z samej siebie. zdaje sobie sprawę ze swojej nieprzeciętnej inteligencji, choć wie, że jeszcze wiele musi się nauczyć. jest ambitna, choć leniwa, chociaż gdy wie, że musi coś zrobić, to daje z siebie wszystko, po to, by wypełnić zadanie dokładnie, a nie byle jak. często nie wiadomo o czym myśli. nie mówi zbyt wiele. potrafi wyrazić swoje zdanie. jest zdystansowana i nieufna. kocha całym sercem. interesuję się muzyką. gra na pianinie i gitarze. uwielbia spokój i ciszę, ale czasem lubi się zabawić ze znajomymi. często stara się uśmiechać, choć nie zawsze ma na to ochotę.jest niewysoka, szczupła. ma brązowe oczy i wlosy sięgające połowy pleców w kolorze ciemnego blondu... i choć jest samotnicą, to czeka na kogoś, kto wypełni jej samotność.

Gość sdfsfs
whatever

Gość R_J_McReady
za to , że gra n pianinie ma u mnie plusa;)

Gość czyli jesteś dość typowa
większość ma o sobie takie zdanie

Gość turu ruru
Ewka to Ty ?

Gość nie_mam_weny_na_nicka
Ee opis prawie jak o mnie, tyle ze nia gram na istrumentach i mam ciut inny wyglad ;) I na brak zainteresowania nie narzekam. Sama sie dziwie bo ani ze mnie kokieterynja flirciara, ale sex bomba, a jednak cos tam we mnie przyciaga facetow :) Skoros podobna, nie pekaj, wkrotce los sie do ciebie usmiechnie :)

Gość pianolla
domyślam się że większość ma o sobie takie zdanie.. i wiem, że dążycie do tego, by mnie teraz ukamienować.. ale założyłam temat z ciekawości.. opisałam siebie.. wiecie, że to JA o sobie tak myślę.. więc nic ma podstępu.. pytam, kto by się zainteresował taką dziewczyną?

Gość pianolla
nie.. nie narzekam na ogólne zainteresowanie.. chyba chodzi raczej o moje podejście :) pytam, bo chciałabym znac gusta ludzi

Gość pianolla
do samotności juz przywyklam, na razie nikogo nie znajdę

Gość może ja
szpary popuszczasz czy trzeba z tobą chodzić ?

Gość pianolla
pozwólcie że nie będe odpowiadać na takie pytania, żeby się nie mnożyły tutaj pod tematem

Gość R_J_McReady
grasz dobrze na pianinie? Potrafisz grać z zeszytu?:)

Gość pianolla
potrafię :) 7 lat uczyłam się grać prywatnie.. a od 2 ostatnich lat jestem samoukiem i sama siedzę nad nutami i w nich grzebię :) gram to, na co mam w danej chwili ochotę.. i zazwyczaj odczytanie utworu i wyuczenie się na tyle, żeby się nie mylić podczas gry zajmuje mi około godziny.. potem już jedynie trening do perfekcji :) po prostu to lubię

co sadzimy? my sadzimy co ty sadzisz a ty sadzisz co my sadzimy sadzac co ty sadzisz ze my sadzimy ze ty sadzisz sadzac co sadzimy, wszystko jasne?;)

Gość pianolla
jasne:) ładna choinka, od razu milej na święta

Gość może ja
dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na proste i kluczowe pytanie ? ile masz lat skąd klikasz i gdzie znajdę twoje foto ?

Gość turu ruru
Lepsza taka laska niż taka która biega po dyskotekach łazi z cipskiem i pępkiem na wierzchu wymalowana jak tapeta z papierochem w ryju i z piwem w łapie uważająca sie za najmądrzejszą a głupie są jak but gumowy nie potrafiające sie zachować i wyglądają jak dziwki

Gość pianolla
:D zdjęcia raczej nie pokażę na forum publicznym, ale moge Ci ręczyć, że znajdziesz ja na facebooku ( jak większości z nas).. mam 19 lat.. miejsce zamieszkania pozostawię również w tajemnicy

Gość pianolla
:D zdjęcia raczej nie pokażę na forum publicznym, ale moge Ci ręczyć, że znajdziesz ja na facebooku ( jak większości z nas).. mam 19 lat.. miejsce zamieszkania pozostawię również w tajemnicy

Gość pianolla
to prawda.. nie wiem do końca czego chcę, ale może to jeszcze taki wiek? na razie jednak czuję się zagubiona

Gość pianolla
rzeczywiście muzyka piękna, typowo orkiestrowa.. jednak pianina tam wiele nie ma.. głównie sekcja smyczkowa :) ale mimo to I like it

Gość pianolla
powiem Ci szczerze, że trochę mnie przeraża fakt, że sama nie wiem czego oczekuję od życia. Co chcę robić. Kim chcę zostać. Pozostaję w tym momencie bierna i czekam na olśnienie.. za miesiąc, pól roku, rok :)

Gość R_J_McReady
Masz prawo nie wiedzieć. Jak my wszyscy.