Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimesulika

czy ma ktoś butelke z Tommie Tippie?

Polecane posty

Gość nimesulika

corka nie chce pic z zadnej butelki. czy te smoczki sa miekkie , czy jak kazdy silikon? jak Wasze dzieci z nich piją .

Gość .)>)>)
moj synek od razu załapal ta butelke, nie miał problemu, ale potem nie chciał innych i musiał miec tylko z tt. Jak dla mnie sa super, mały nie mial ani razu kolki, ładnie pił, szkoda tylko, że jest tak mały wybór kolorów ...bo po czasie sie nudza, a te inne sa takie ładne kolrowe

Gość nimesulika
a czy ten smoczke jest miekki???? czy syn z innych tez nie chcia pić? chce kupic na allegro, mam zwrócic a cos uwage?

Gość nimesulika
a ma Pani z rurką w srodku czy bez?bo widze ze sa rózne

Gość jestem przykładem :P
mój synek też pił z tommee tippee i nie było żadnego problemu. smoczki nie są bardzo miękkie, ale wygodne i bardzo dużo dzieci chwyta je za pierwszym razem bez problemu. jak będziesz kupowała z allegro to radzę zwrócić uwagę na plastik butelki bo są 2 rodzaje. lepsze są z przezroczystego plastiku z czarną podziałką. nie polecam matowych, te drugie mają również nieczytelną podziałkę. ja jestem bardzo zadowolona z tych butelek i szczerze polecam :)

Gość hywertta
Me drugie dziecko miało tej firmy butelki i smoczki,super są

Gość .)>)>)
ja mialam i takie i takie, z rurka i bez... no i smoczki nie sa bardzo miekkie, no i innych przed podaniem tej nie próbowalam, bo nastawiłam sie na ta firme i z niej wszystko kupilam, no i trafny wybór w 100% jak dla mojego synka.

Gość fgfg
Jak dla mnie to te butelki i smoczki są dość dziwaczne, smoczek jakby się wyślizgiwał z ust dziecka. Ale co z tego? Moja córa dopiero z tej butelki zaczęła pić bez trudu (jako dokarmiany sztucznie niemowlak) i uwielbia właśnie tę.

a moja córka nie chciała żadnego inego smoczka jak z Lovi. Z TT są jak dla mnie twarde jak większość innych, a z Lovi są takie miękkie.

ja mam:) to byla jedyna butelka z ktorej udalo mi sie synka nakarmic:) probowalam wielu Smoczek jest w pozadku Jak dla mnie ani twardy ani miekki czyli w sam raz:)

ja również mam zestaw do karmienia z TT(na początku butelki z rurką,ale ja osobiście nie polecam bo:miał kolki mimo rurek które niby miały kolkom zapobiegać,bardzo lały) kupiłam zwykłe ze smoczkami odpowiednimi do wieku(obecnie mam vari flow,od kilku miesięcy). No jak na moje macanko to smoczek nie jest jakiś super miękki,że dziecko złapie dziąsłami i nic nie leci bo blokuje dziurkę;) Kup na allegro 1 smoczek odpowiedni do wieku i butelkę i zobaczysz. Nie poytrafię powiedzieć,czy twoje dziecko załapie smoczek czy nie,m tylko to trzeba sprawdzić samemu.Dla przykładu babcia uparła się na szklaną butelkę z Canpola,i smoczek dołączony do teh butli od nowości,smoczek był ten gumowy,w żółtym kolorze i właśnie miałam taki problem z synkiem że smoczek zagryzał,zaciskał jakoś na nim język i nic nie leciało.