Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejsi

czy po poronieniu jest mozliwosc szybkiego zajscia w ciaze tak jak po porodzie?

Polecane posty

Gość nowalijka tu
tak, ja jestem tego najlepszym przykładem. Następna ciąża w 2 tygodnie po poronieniu samoistnym w 6 tygodniu

Gość kejsi
ja tez mialam samoistne poronienie .. tylko mieszkam w uk i tu nie kaza czekac 3 miesiace jak pisza , tylko mozna starac sie odrazu.. nie wiem czy to dobry pomysl

Gość a nastepna jak przebiegala?
Ja miałam obumarcie płodu na początku października,i w sumie lekarz dał zielone światło,ale ja mimo wszystko się boje czy to nie za wcześnie...

Gość kejsi
ja tez sie martwie.. choc mam juz zdrowego synka.. wiec moze ta 3 ciaza bedzie normalna

Gość nowalijka tu
u mnie wszystko w porządku, synek zdrowy i też rodziłam w uk :)

Gość a ja w Polsce mialam
sytuację,że lekarz pozwolił od razu się starać po stracie naszego aniołka-32tc-nie wiemy czemu tak się stało... podejrzeń i gdybań było wiele,że cukrzyca ciążowa,że ciśnienie,że zatrucie... ale w 7 tygodni po spróbowalismy i teraz corcia ma 8 tygodni. jest zdrowa i śliczna, całą ciążę leżałam na przemian w domu lub szpitalu,ale warto było. jesteśmy najszczęśliwszymi rodzicami pod słońcem!!!!!!!!!

Gość a ja.....
ja straciłam ciążę w 16tygodniu. Zielone światło dostałam po pierwszej @, zaszłam od razu. Synek zdrowy, dzisiaj ma 4lata. Teraz jestem w 9 miesiącu trzeciej ciąży