Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mama44 ?

Od kiedy można zacząc palić przy dziecku?

Polecane posty

Gość gość
Moi rodzice palili przy mnie chyba od zawsze, wychodzili do kuchni lub na korytarz, nie wiedziałam, ze to taka patologia :/ jestem dorosla i jakoś nie czuję żadnych skutków, jak bylam dzieckiem to nie chorowalam prawie w ogóle, jedynie zatrucia pokarmowe :D

Gość gość
Tak palcie sobie w domach byle nie na klatkach i w miejscach publucznych nie mam ochoty wdychac tego smrodu

Gość gość
U mojego chłopaka w domu ojciec kurzył cały czas. Zmarł mlodo na zawał a teraz teściowa regularnie ma zapalenie płuc i miała raka. Hmmmm ciekawe dlaczego? Dalej palcie ten syf przynajmniej dobór naturalny wyeliminuje idiotów ze społeczeństwa

Gość gość
To jest jakieś prowo? Autorka jest chyba niedoinformowana skoro pyta się kiedy może palic przy dziecku skoro w fajkach znajdują się substancje śmiertelne nawet dla ludzi dorosłych. Ja proponuję dawać dziecku papierosa do ust bo tam chociaż filter jest a biernie to wciągnie 2 razy tych substancji z dymu jak nie więcej.

Gość gość
o rzesz..... k***a kolejne durne prowo jestescie beznadziejne w wymyslaniu tych bzdetow

Gość gość
Nie mam tego problemu , bo paliła przed ciążą w ciąży i jak dziecko się urodziło nadal pale.. . .... a tak na poważnie to moim zdaniem to prowo