glorias 0 Napisano Grudzień 18, 2011 dziewczyny jestem w 35 tc. mój chrześniak zaraził się w przedszkolu szkarlatyną. Czy mogę mieć z nim kontakt? Mam na myśli odwiedziny w święta? Czy jest to dla mnie i mojego dziecka groźne? Proszę o wasze opinie.Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szikita Napisano Grudzień 18, 2011 w końcowej fazie ciąży jest to naprawdę groźne dla dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glorias 0 Napisano Grudzień 18, 2011 MOŻESZ COŚ WIĘCEJ MI NAPISAĆ NA TEN TEMAT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szikita Napisano Grudzień 18, 2011 w końcowej fazie może mieć to wpływ na dziecko. Ogólnie szkarlatyna jest leczona lekami,które nie są groźne dla ciąży jednak każda choroba niesie jakieś ryzyko dla dziecka,w każdej występują sporadyczne wypadki powikłań więc lepiej dmuchaj na zimne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glorias 0 Napisano Grudzień 18, 2011 DZIĘKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szikita Napisano Grudzień 18, 2011 nie ma za co:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach