Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

Czy wasi faceci też tak do was mówią ?:) Poradzcie :)

Polecane posty

witam was :) siedze tu od jakiegos czasu naczytalam sie róznych histori i wiem że tu można uzyskac pomoc dlatego mam taki dylemat:) mam faceta 8 miesiecy jakoś tak ponad pół roku chodzimy ze soba on ostatnio sie broni pisze rpace nie widujemy sie tydzien miał dzin przyjsc powiedzial ze nie ma czasu.. nawet na gg do mnie nie pisze tylko ja pierwsza sie odzywam..ale moim probleme jest to że mój facet w każdej sprawie mówi do mnie ''jak chcesz '' mamy sie spotkac jak cchesz to przyjsc jak coś ma kupic to jak tam chcesz itd .. Czy jestem przewrażliwiona czy to normalne takie zachowanie faceta??:)

Gość Kłoliberek
Wisisz mu i tyle. Pewnie szuka innej laski, jak znajdzie ty dostaniesz kopa. Smutne ale prawdziwe.

Leviatan--> tylko sa świata sylwester a mi sie wydaje że nawet go razem nie spędzimy bo on nie lubi imprezować teraz coraz cześciej widze że oddalamy sie od siebie może jestem przewrażliwiona ale nie czuje sie szczęsliwa w tym wszystkim.. Dzieki za rady może ktoś jeszcze sie wypowie .. :)

Będziesz miała na głowie pisanie pracy i obronę, to zobaczysz, że nagle wszystko inne staje się mniej ważne... i oczywiście : obrona to tylko formalność... Ale na spokojnie można o tym powiedzieć dopiero po obronie, bo jednak stres robi swoje ;)