Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kisia1234

Czy On do mnie wróci?

Polecane posty

Cześć dziewczyny... Mam problem i choć wiem, że każda sytuacja jest inna, chcę się poradzić, wygadać ;/ a więc... 3 miesiące temu zerwałam z chłopakiem, kochałam go ale po prostu dusiłam się w związku, chciałam poczuć się znowu wolna, bez zobowiązań... Zraniłam go, cierpiał przeze mnie strasznie, a ja nie potrafiłam mu pomoc, bawiłam sie i korzystałam z życia... Po dwóch miesiącach zrozumiałam, że tak naprawde w moim życiu nic już nie ma sensu bez niego... Że On był dla mnie wszystkim, był miłością mojego życia, tym jedynym... Napisałam do niego, spotykamy się, piszemy, dzwonimy do siebie, jednak On jest strasznie zraniony, mówi, że mnie kocha ale nie potrafi ze mną już być, nie potrafi mi zaufać bo boi się, że znowu to zrobię... Powiedział, że robi wszystko co w jego mocy zeby znowu ze mna byc bo mnie nie chce kolejny raz stracic i tak bardzo mnie kocha... Dziewczyny myślicie, że są szanse żebyśmy jeszcze tworzyli szczesliwy zwiazek?

Gość ptasiek nastroszony
związek to raczej nie ale jak mu fachowo kopsałaś szpary to wróci gdy mu moszna spuchnie

Byłam z Nim ponad 2 lata, dobrze Nam było ze sobą... Na pewno wiem, że go kocham i wiem, że chcę z Nim być, tylko nie wiem czy on wygra z tym strachem ;((

Gość krups
typowy przypadek, to się nazywa 'obudzić się z palcem w nocniku' :)

Gość ptasiek nastroszony
chciałaś odpowiadać seksualnie nie tylko swemu chłopakowi ale jego kolegom i swoim też?

zazdrościlam kolezanką które bawily sie, niczym nie musialy sie przejmowac... ale nigdy nie przestalam go kochac