Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagaaaaa

jak oni wychowają to dziecko???

Polecane posty

Gość Dagaaaaa

moja znajoma z akademika jest w ciązy z swoim chłopakiem. Oni mają 21 lat i sa tzw. metalami tzn. słuchaja głośno satanistycznej muzyki, chodza na jakies czarne msze, koncerty itd. ubierają się na czarno pija tanie wina pala papierosy itd. :-o to dziecko bedzie miało przecież fatalne dzieciństwo!! :-o a wszyscy wokół ślepi i obojętni, im powinno sie odebrac to dziecko jak sie urodzi :-o

Gość zdechnie w jej łonie
zanim wyda je na swiat. zatruje się.

Gość ksenofobka katoliczka
A ciebie matka powinna wyskrobac jak nie wiesz nic o subkvlturach to bierz mocherowe dooopsko i do konfesjonalu bigotko

Gość do mocherów
mi daleko, ale od satanistów i innych szatanów trzymam sie z daleka.

Gość Dagaaaaa
co niby nie wiem o subkulturach? :-o opisałam jak sie zachowuja i jest faktem że sami okreslaja sie jako "metale" :-o i prosze bez chamstwa. zresztą po co ja tu pisze w ogóle, tak jak ktos napisał to dziecko pewnie zatruje sie juz w łonie matki. 🖐️

szczerze mówiąc każda z tych opisanych okoliczności , satanizm , picie , palenie jest szkodliwe i dla matki i dla dizecka . No ,ale teraz pewnie tacy coolwi są .

Gość do durnej dagmarki
Zajmij sie soba

Gość Dagaaaaa
ta zajmij sie soba najlepiej być obojętnym i nie reagowac na zło i patologie :-o

Gość behemotowa
A jaka to satanistyczna muzyka? Jakiś konkret czy tylko na podstawie wyglądu zaszufladkowałaś znajomych do grona wyznawców szatana? Dziewczyno zastanów się i uciekaj na mszę, bo dziś niedziela i koniecznie się wyspowiadaj, bo skoro znasz takich ludzi, to też jesteś zła...hahaha...:)

Gość scscs
Myślę że skoro dali radę dostać się na studia, załatwić akademik i jakoś się utrzymać (na uczelni i ogólnie w życiu) to i z dzieckiem sobie poradzą choć to i owo będą pewne musieli zmienić.

Gość Dagaaaaa
ta muzyka to jakies darcie mordy oni sami mówia że jest satanistyczna i obnosza sie z satanistycznymi symbolami, mówia "ave satan" itd :-o nie rozumiem czemu tak trudno wam uwierzyć :-o

Gość Dagaaaaa
no mam nadzieje :-o bo sie boje że wychowaja to dziecko w totalnej patologii :-o

Gość scscs
Co do zasady to dziecko łagodzi obyczaje. Jak wejdą w dorosłe życie w tym będą musieli funkcjonować jako rodzice (a to szpital, to przychodna, to jakieś urzędy), będą musieli trochę znormalnieć - porzucić tę dziecinadę.

Gość Eeerrr...
A co to wedlug Ciebie znaczy znormalniec? nosic tipsy i farbowac wlosy na blond jak wiekszosc spoleczenstwa? haha nie wiem czemu wpolczujecie dziecku, ktore wychowa sie w srodowisku metalowym, jakby to bylo jakies przeklenstwo. Przynajmniej rodzice sa szczerzy w tym, co robia, nie tak jak wiekszosc zaklamanych "katolikow" pedzacych na msze w niedziele, zeby pochwalic sie nowym plaszczykiem i obrobic sasiadom tylki, nie wpominajac juz o tych rodzinach, ktore zapewniaja dzieciom "szczesliwe" dziecinstwo w postaci pijansta i okladania mordy, a czytajac posty na kafeterii wydaje sie jakby to byla polowa malzenstw w Polsce!

Gość Dagaaaaa
"zapewniaja dzieciom "szczesliwe" dziecinstwo w postaci pijansta" podejrzewam że ci o których cały czas pisze, jak to mówisz "szczerzy w tym co robia" zapewnią dziecku wlasnie takie dzeciństwo. no ale dobra, zobaczymy jak sie sprawy potoczą.

Gość Dagaaaaa
ona teraz pije Harnasia w swoim pokoju i pali papierosa :-o :-o :-o czy tak sie zachowuje odpowiedzialna kobieta w ciąży? :-o

po pierwsze dlaczego i jakim prawem wpierdalasz się w ich życie? po drugie muzyka metalowa nie oznacza od razu satanizmu :/ sama kocham metal a jestem praktykująca katoliczką, wychowującą dzieci w tej wierze pomimo tego że włosy od lat mam czarne i jeśli się maluję to tez w takowych odcieniach a nie np w różach które tobie by pewnie bardziej odpowiadały :/ szkoda że nie czepiasz się tych mamusiek lalek barbie :/ tipsy 5cm przy noworodku, platyna na włosach, mini ledwo dupe zakrywająca i dekold do pępka, w torebeczce oczywiście różowutkiej mp3 z samą techniawą i lufka z marychą :/ a to że sami mówią ave stan i mówią że są satanistami o niczym nie świadczy :P wielu słuchaczy i członków tej subkultury tak gada po to by laleczki barbie wnerwić :P a w rzeczywistości gdy mówią że idą na czarną msze idą normalnie do kościoła :P

Gość tylko ułomy
chodza do kościoła 🖐️

Gość Dagaaaaa
hahahahah to że ty chodzisz do koscioła to nie znaczy że ona też, ona też, ona naprawde nienawidzi kościoła i religii i kłóci sie z ludźmi na tym tle, mówi że kazdy ksiądz to pedofil itd. i jak ktos powie ze jest wierzacy to sie dopieprza do niego od razu że jest glupi. To jest jej pasja wręcz. A ty mi próbujesz wmówić że ona "zamiast na czarną msze chodzi do kościółka" hahahaha dobre :D no i "lufka z marychą" tez nie jest jej obca, więc nie trafiłas troche z argumentami :D