Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utfytfdrtdh

warszawa jedzenie na telefon

Polecane posty

Gość utfytfdrtdh

jest gdzies jakas restauracja gdzie moge placic karta z dostawa do domu? chodzi mi o pizze, gdzie nie dzwonie tam nie ma platnosci karta.

Gość no nie wiem gdzie dzwonisz
karta placic mozna w pizza hut,dagrasso

Gość utfytfdrtdh
dagrasso nie mozna. juz dzwonilam. w pizza hut to najgorsza pizza

Gdybyście wiedzieli co oni robią z tymi pizzami, w życiu nie zamówiłybyście tego gówna 🖐️

Gość palenski
Bardzo smaczne jedzenie mają tutaj - http://www.partypizza.pl/pizzeria/warszawa Dowóz do 2 w nocy. Spróbuj sobie pizzy o nazwie mafia party. To ostre klimaty. A... i serowe party. To również ciekawy smak ;-)

Gość anna.majan
ale to pizza ja wole jednak restauracje, ostatnio odkryłam ilunch.p i tam są rózne własnie daniajak w restauracji

Polecam Kosmiczną Pizzę, dostarczaja o każdej porze dnia i nocy. Pyszny obiad i pizzę można zamówić przez ilunch.pl, teraz mają bardzo atrakcyjne zniżki

Gość olio0099
mozecie też luknąć na strone ilunch.pl bez problemów można znaleść dobre żarło i w dobrej cenie

Gość Mufasax
http://totupierogi.pl - słyszałam same pozytywne opinie na ich temat. Jeszcze nie kosztowałam ale ufam znajomym i myślę, że w najbliższym czasie skorzystam z oferty.

Gość gość
ja zawsze zamawiam z www.teleobiad.pl i jestem zadowolona, smaczne polskie jedzenie :)

Gość gość
Ja zamawialam wczoraj obiadek z Antich Caffe, swietny pomysl. Nie chcialo nam sie z mezem wychdzic w taki upal dlatego zamowilismy owoce morza, pyszne

Gość gość
Ja zamawiam czesto z www.teleobiad.pl i bylo smaczne, smialo moge polecic :)

Gość gość
Mnie bardzo smakowało sushi w www.sushiwesola.pl :)

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
a tych barow mlecznych za prl nie da sie niestety podrobic a tam to dore pirogi za dwa zlote mozna se bylo zjesc 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Zdarza mi się czasami zamówić jedzenie z dowozem z indyjskiej restauracji Ganesh . Sprawna dostawa już wliczona w cenę, także nie trzeba osobno jeszcze za transport płacić. Jedzenie szczelnie zapakowane, ciepłe, pachnące...lubię indyjskie smaki, zwłaszcza te pikantniejsze sosy mi odpowiadają.

Gość gość
Bardzo fajne jedzenie jest na sushiwesola.pl :) Smaczne sushi i zupy serwują.

Gość gość
zamówić możesz sobie jedzenie z ę rybę (oni mają siedzibę na Jana Pawła 18, zaraz obok Ronda ONZ) :) serwują świetny brytyjski fish&chips!

Gość gość
Z Warszawskich restauracji to ostatnio najczęściej wybieram Maxipizza – www.maxipizza.pl/warszawa,produkty Smaczne, niedrogie i szybko podane jedzenie. Mają pizze bardziej klasyczne i też trochę bardziej wymyślne. Najważniejsze, że stawiają na jakość i na lepszej klasy dodatki a nie na jakąś taniznę, którą można w marketach na samym dole regałów znaleźć.

Gość gość
Fajną smaczną pizzę pieką w Maxi Pizza, już u nich jakoś rok zamawiam z dowozem i mi problemów jeszcze nie zrobili. Jak mam info że pizza będzie za 30 minut to jest faktycznie w ciagu pół godziny, wiadomo na kiedy się jedzenia spodziewać, można sobie ten czas jakoś rozplanować itp.

Gość dabb

Tez polecam Maxi Pizza

Gość ddf

Lepiej gotówką płacić i tyle 😉

Gość Barel

Najlepsza  pizza jest w pizza hut. Mniam!

Gość Igor

Dobre pizzerie i płatność kartą masz w room service. Zawsze u nich zamawiam, bo autami dowożą jedzenie i pizza wygląda dobrze. 

Gość kubulka345

Ja zamawiam na dowóz tylko z Milanovo. Mają pyszną pizzę i inne dania m.in. kuchni włoskiej, jedzenie jest bardzo smaczne, a przy tym naprawdę sprawnie dostarczane, co nie jest bez znaczenia 🙂