Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudablondyna

Farbowanie włosów na rudo, czy farba się wypłukuje?

Polecane posty

Gość rudablondyna

Naturalne mam ciemny blond, końcówki jaśniejsze. Kupiłam farbę z garniera miedziany-blond (ale na opakowaniu są perfidnie rude, na głowie z resztą też). i oto moje pytanie.. Czy farby z tej firmy szybko się wypłukują? Kolor blednie, czy czasem po jakimś czasie całkowicie schodzi?

Jesli wczesniej nie rozjasnialas wlosow to sie bedzie trzymac. A jak rozjasnialas to moze sie splukiwac i to ostro.

Gość pieśń zwycięzcy
wypłukuje sie, ale tak normalnie, jak każda

Gość dddodoid
ja farbuje na rudo..rozjasnialam z czarnych na rudy.od 3 miesiecy mam ten kolor a splukuje sie co 3 dni... nic nie pomaga...z 10 farb juz zuzyłam fryzerskim jak i sklepowych...teraz mam henne rudą;)zobaczymy co bedzie

Gość dddodoid
oj tam,raz farbowalam sie plomienna iskra z joanny i kolor mialam przez 1 dzien;/ to dopiero tragedia

ja robiłam z ciemniejszego blondu ( jak Ty w opisie) szamponetkami delia ,nr nie pamietam ,pisało po prostu "rudy" i wyszły mi super ,ale nie wytrzymuje 4-6 myc , nakładam co 3 mycia .Farby stałej nie chce .

Gość no nie kumam jego
to po jaka cholere kupilas perfidnie rudy jak piszesz ze tak wygladalo tez opakowanie, na co liczylas, pewnie ze sie wyplukuje, przyciemnij je,stonuj jakims innym kolorem albo idz do fryzjera

Gość Umyj kilka razy płynem do
naczyń. Po każdym myciu ostro nawilzaj dobra odżywką. Jak dasz radę, to kilka myć dzisiaj, kilka jutro i po farbie. Wiem, testowałam to na sobie, działa!

Gość onaona89
ja farbowalam alfaparfem i davinesem, jestem zadowolona i to bardzo