Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znervovana

Lista rzeczy, które doprowadzają was do szału.

Polecane posty

Gość Znervovana

Ja zacznę. Oto sytuacje, które mnie niesamowicie wkurzają, a mają miejsce dosyć często:O 1. Kiedy ktoś wchodzi do mojego pokoju bez pukania. Mało tego nie wchodzi, tylko wpierdala się z hukiem tak, że mało co zawału nie dostaję. Jestem osobą bardzo strachliwą. 2. Kiedy mam uchylone drzwi od pokoju, a babcia przechodząc, zawsze zajrzy. Zawsze. Wkurza mnie to niesamowicie. 3. Kiedy mama wyrzuca śmieci z mojego kosza. Sory, ona ich nie wyrzuca, tylko segreguje i te co nadają sie do spalenia to pali a reszte wyrzuca. Oczywiście przy tym badając każdego śmiecia. Wiec np. puszki od piwa muszę wywalać gdzieś na mieście do śmietników :O 4. Kiedy jestem w toalecie a ktoś akurat przechodzi obok drzwi od niej:O kurwa to mnie najbardziej wkurwia, bo nigdy spokojnie wysrać się nie mogę, zawsze ktoś słucha!!! 5. Kiedy nie mogę znaleźć pęsety, którą wyrywam włoski z brody. Mam kilka takich twardych włosków i muszę je wyrywać, a jak pęseta się gdzieś zagubi to jak dotykam brody to dostaje szału. 6. Kiedy ktoś coś przewala, szuka, grzebie w szafkach obok mojego pokoju. jak nie zamknę wtedy drzwi na klucz to jestem niespokojna bo może się przydarzyć sytuacja z pkt.1 Ale wkurza mnie to bo myślę, że ktoś wtedy podsłuchuje co robvie w pokoju. Drzwi są takie kurwa nieszczelne :O 7. Kiedy moja mama sprząta mi w pokoju. Jestem pełnoletnia i sama sobie mogę sprzątnąć swój prywatny pokój. Ok, jeżeli tak bardzo tego pragnie to niech tylko ogarnie z wierzchu, ale ona mi grzebie w biurku i po szafkach!! Nic nie moge tam schować, bo zaraz oczywiscie znajdzie!! Wrrr!! Nienawidzę tego!!! Ona dokonale wie o tym, że ja tego nienawidzę gdy ktoś mi szpera w moich prywatnych rzeczach. 8. Kiedy ktoś nie myje rąk, a je. Albo po wyjściu z toalety nie umyje. Wtedy nie tylko mnie to wkurvia, ale także brzydzę się tej osoby. 9. Jak ktoś je całego pomidora, albo go obiera ze skórki:O nie mogę na to patrzeć, nie dosć że mnie to obrzydza to jednocześnie ogromnie wkurwia. 10. Jak ktoś je z otwartą gębą i obrzydliwe mlaska. Tak na prawdę, to wszystko mnie wkurwia i wszyscy. najlepiej czuję się jak jestem sama w pokoju i w domu i zamykam drzwi na klucz i nikt mi nie pierdoli pod nosem.

Gość I2skitzo
autorko potrzebujesz terapii

Gość Znervovana
Jakiej terapii? Jestem nerwusem od dziecka, tylko boję sie co będzie dalej bo mam dopiero 20 lat

1.Jak ktoś mlaszcze (mlaska):) 2>jak ktoś nie słucha tego co mówie 3.Jak ktoś obcy się na mnie patrzy 4.Jak ktoś się nie kąpie

Gość Znervovana
Widzę z Kazdym dniem, ze ciągle cie usuwają, kurwicy bym dostała na Twoim miejscu :(

Gość Znervovana
I już kurwa ktoś coś odpieprza za moim pokojem :O:O:O weźcie mnie trzymajcie..

Gość Znervovana
I teraz w tej chwili też mnie denerwujecie, ze olewacie moj topik!!!!!!

mnie też wkurviają rzeczy z Twojej listy a ponadto: - gdy posprzątam w domu, w ktoś przyjdzie i narobi syfu od razu, - gdy jadę autobusem i jest dużo ludzi, -gdy ktoś sie na mnie patrzy, wkurvia mnie to niemiłosiernie, -jak jedzie jakiś chuj i słucha muzyki na słuchwkach tak głośno, że wszyscy wokół to słyszą, - jak ktoś pyta się o coś w momencie gdy jem, -jak idę ulicą i ktoś idzie przede mną bardzo wolno i wtedy muszę go mijać, paradoksalnie nie cierpię też jak ktoś idzie za mną. jak sobie przypomne jeszcze to napisze.

*kiedy ktoś idzie w sklepie tyłem i się nawet nie obejrzy *jak ktoś idzie lewą stroną chodnika i czeka aż mu ustąpię (to się nie doczeka) *kiedy się baby przepychają a potem mówią, że "ta młodzież taka niewychowana" *praca mnie czasem doprowadza do szału

Gość Znervovana
A i jeszcze jak słucham radia, ale zamiast piosenek to przez 15 minut lecą kurwa reklamy leków albo innych gówień i te pierdolone konkursy na które trzeba wysyłac smsa z np. swoim imieniem. Niesamowicie mnie to ciśnienie podnosi! nawet piosenek nie mozna posłuchac bo tylko pierdola o pieniadzach i nagrodach!!!!!

Gość Znervovana
Cygareta też mnie wkurza jak się ktoś gapi, ale nie tak bardzo. Ale jeżeli jestem już podminowana jakimś czynnikiem co wymieniłam wcześniej to mam wtedy ochotę podejść to tej "gapiącej" się na mnie osoby i jej przypierniczyć z bani

Jak ktoś nieustannie mówi, że ma w dupie co się o nim mówi (pisze), a notorycznie daje się prowokować i usilnie się tłumaczy, kłóci, negocjuje. Ale w zasadzie nie tyle mnie to doprowadza do szału, co śmieszy. Więc nie wiem po co się tu wpisałam :D:D :P

Gość Znervovana
A i wkurzają mnie małe dzieci:( to trochę smutne ale nie mam za grosz cierpliwości do nich i nigdy nie podniecam się tak jak inni gdy widzę małe dziecko. Nienawidzę wtedy jak ktoś zaczyna się pieścić, zdrabnia słówka i rozmawia tak do dziecka. Wiem, że jestem bardzo nerwowa i regauje czasem nawet agresywnie, np. rzucam się na brata z pięściami jak mnie wkurzy, nie panuje nad tym. Co mam robić? zazywac jakies tabletki na uspokojenie?

Gość Znervovana
Tak, podobno wysiłek fizyczny pozwala się upokoić, wyżyć sie i "wypocić" te wszytskie negatywne emocje. Ale ja nigdy nie mogę sie zebrać do ćwiczeń. Ktoś mi kiedys powiedział,że to moze byc wina testosteronu. Ze mam zbyt wysoki poziom i dlatego jestem taka a nie inna:O

Gość o maTko!
1. wkurwia mnie jak ktoś się na mnie gapi (gimgówno i mohery przede wszystkim) 2. wkurwia mnie to,że ludzie chodzą wolno, rozwalają się na cały chodnik a jak mówisz przepraszam i chcesz po prostu kurwa przejść to oczy przewracają. 3. wkurwia mnie to,że babcia ledwo chodzi, a jak jedzie autobus to kurwa pierwsza w nim jest i się przepycha. jak się nie dopcha to sapie,że nikt jej nie ustąpi. A JA TAKIM NIGDY NIE USTĄPIE. 4. wkurwia mnie to,że jak palę na ulicy W MIEJCU DOZWOLONYM to stare rury muszą mi zwrócić uwagę że im to nie pasuje. 5. wkurza mnie,że ludzie nie myją rąk, dłubią w nosie itp. 6. wkurwia mnie, jak ludzie gadają na cały autobus 7 jak nie myją pach latem i trzymają się w autobusie tak,że czuję iż te pachy wody dawno nie widziały. 8 denerwują mnie kasjerki w sklepie,że z łaską dadza mi reklamówke.

Gość Znervovana
6. wk**wia mnie, jak ludzie gadają na cały autobus Mnie też. Albo jak gimgówna się głośno śmieją i rozmawiają na pokaz, sczegolnie małolaty "no słuchaj, napisał do mnie cośtam, że cośtam. nooo bez kitu, masakra" A i słowo MASAKRA. Nienawidze gdy ktos nadużywa i jak nie wie co powiedzieć to mowi własnie to! To stało sie tak popularne, że az boli jak to słyszę. Poznałam niedawno chłopaka ale co chwilę mówił 'masakra', aż mi się odechciało z nim gadać:O

Gość Znervovana
wąsz że co?

Gość rozpłakam się zara
wkurwia mnie głupota innych, to chyba najbardziej. i w tym zawiera sie zacietrzewienie i brak mozliwosci przemowienia takiej osobie do rozumu, i choc nie ma racji, to sie upiera przy swoim i nawet nie probuje pomyslec, zastanowic sie, wysluchac. brak logiki, to jest cos, co mnie wkurwia chyba najbardziej na swiecie brak poszanowania godnosci drugiego czlowieka, kogokolwiek by nie dotyczylo. w tym zawiera sie takze znieczulica, zamykanie oczu na innych, bo to tez brak szacunku. no i brak szanowania prywatnosci czyjejs. swiadome niszczenie i ranienie innych, a przy tym tchorzostwo gdy czlowiek popelni blad i boi sie do tego przyznac i przeprosic. i np wysmiewanie kogos, ohyda po prostu. slabszych trzeba chronic mowienie innym co maja robic. jak mi ktos daje "dobre rady" mimo ze niejednokrotnie nie ma zielonego pojecia o czym mowi uznawanie konkretnych idei, religii, pogladow, doktryn czy nurtow za jedyne wlasciwe. a przeciez punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, o ile oczywiscie nie rani tym innych i nie ogranicza wolnosci innych. asertywnosc jest podstawa. wytykanie innych czy wyzywanie tylko dlatego, ze ma odmienna opinie, tak jak np robi kciukiem nazywajac niewegetarian mordercami.... :O brak higieny, zarowno tej typowo dotyczace ciala, ale takze brak higieny snu, odzywiania, ogolnie zycia. musi byc rownowaga brak wrazliwosci na sztuke, zarowno te wyzsza i nizsza

Gość nie ma luksusow
a ja mysle ze jestes cholernie wulgarna... autorko tego tematu, jak mozna tak wulgarnie sie wyrazac i te wlosy na brodzie..

Gość Znervovana
jak tu nie być wulgarnym jak mnie tak wszytsko wkurza? no jak?!

Gość rozpłakam się zara
@ Znervovana mysle, ze dobrze by bylo, gdybys bardziej zadbala o higiene psychiczna w swoim zyciu. jesli jestes nerwowa, to warto by bylo znalezc sobie cos, jakas moze pasje, jakies zajecie, ktore bedzie Cie w stanie na maksa zrelaksowac, odstresowac. to moze Ci bardzo pomoc.

o jeszcze stare baby które ciamkają szczęką w autobusie harkają starzy faceci faflunią glutami zamiast użyc chusteczki ludzie którzy nie zasłaniają ryja jak kaszlą ludzie którym wystają tyłki/stringi :o i jak ludzie przychoza na wyklad i kłapią dziobami zamiast słuchać