Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

I taki facet prowadzi ...firmę

Polecane posty

żal... Piszę z gościem, który ma firmę niby, zdjęcia z pięknych miejsc... i już kończę znajomość, facet wali takie byyyki, że ja nie pojmuję tego co pisze!:D Lans na całego, niby lata po Azji i gdzies tam jeszcze... Pytam: jesteś żonaty? Masz dzieci? A w odpowiedzi słyszę: jestem...singlem! Litości. Jak on tą firme prowadzi? czy faktycznie taki niby biedny kraj, a takie mozliwości daje?

Gość wylogowane Garene
Tez mam problem ze zrozumieniem tego posta :classic_cool:

bambino, nie spianja się, nie mogę wyrazić poprzez pisanie na kafe wszystkiego, co mozna wyrazić slowami! Typowy polaczek kafeteryjny, od razu trzeba komus ublizyć!:P

Miało być- nie spinaj się, bo ci siwych wlosow przybedzie!:D Nie czytało się książek, to i trudno nadązyć za myslami innych:D

wawcia-zdrowie psychiczne jeszcze refunduje NFZ,skorzystaj bo potem juz nie będzie cię stać. I widocznie tak ciebie nazywali jak mięchem walisz na kogos kogo nie znasz debilko!!!

Gość xyzzxyzz
Autorko to chyba Ty jestes cofnięta, ponieważ otrzymałas konkretną odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie O co Kaman ?????

"Pytam: jesteś żonaty? Masz dzieci? A w odpowiedzi słyszę: jestem...singlem! Litości." To chyba znaczy, że żonaty nie jest :P Też nie mam pojęcia, o co Ci Autorko chodzi.

Gość mamusia synusiaaaaa
a gdzie jest powiedziane ze singiel nie ma dzieci???? hahaha ja tam rozumiem o co chodzi autorce :-)

Ja myslę, że ma, skoro tak owija w bawełnę. Facet niejeden już tak ma, że jak przyjdzie konktetne pyt. to...singiel a jest rozwodnikiem z trojką pociech.