Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olencja :)

Kwiaciarnie w swieta ??

Polecane posty

Czy kwiaciarnie w 1 i 2 dzien swiat sa otwarte???

Gość Nie są
ty byś chciała pracować w święta??

No logiczne ze nie :) dlatego sie wlasnie zastanawiam jak to jest bo gdzies mi sie o uszy obilo bądź czytalam, nie pamietam, ze zakaz pracy w swieta nie obowiązuje aptek , stacji benzynowych i kwiaciarni. Stad moje zdziwienie i dlatego Was pytam.

No logiczne ze nie. Ale gdzies mi sie obilo o uszy ze zakaz pracy w swieta nie obowiazuje aptek ,stacji benz. i kwiaciarni , dlatego pytam , zdziwilo mnie to po prostu.

Gość czerwonaa88
jak wlasciciel sam otworzy to bedzie siedzial..tylko skad swieze kwiaty??:D

Gość gość
jestem pracownikiem kwiaciarni.Zawsze pracujemy w święta cały rok naokragło. Moje dzieci nigdy nie miały prawdziwych świat.Uważam że kwiaciarnie nie są jednostkami pierwszej potrzeby i bez kwiatów mozna obejść sie w swieta skoro i tak wiadomo że w te dni kupujemy kwiaty stare

Gość gość
Ja też pracuje w kwiaciarni sze f najlepiej by chcial zebysmy pracowali cala dobe ostatnio zmusil nas do pracy w Boże ciało i stwierdzil ze ma do tego prawo. NIE SPRZEDAJEMY tylko kwiatów ale artykuły dekoracyjne nawozy,doniczki ceramiczne,plastikowe i mnóstwo innych artykułów czy moze nas zmusić do pracy w święta?