Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET20

czy to już koniec miłości?

Polecane posty

Gość FACET20

witam. mam 20 lat. poznałem jakis czas temu pewna dziewczyne. pisalo mi sie z nia swietnie. gadalismy calymi dniami i nocami i ciagle nam bylo malo. mowila ze jestem kochany ze sie o nia troszcze ze nie wie co by bylo gdyby mnie nie bylo ze jej zycie byloby duzo gorsze. i zaczalem cos do niej czuc az w czwartek postanowilem sie z nia spotkac. pojechalem do jej miejscowosci i spedzilem z nia troche czasu. bylo calkiem milo. tak mi sie wydawalo. nie bylo tego czegos co przy pisaniu ale wiadomo pierwszy raz sie widzielismy troche sie wstydzilismy itd. gdy odjezdzalem powiedziala ze dziekuje ze przyjechalem..zrobilo mi sie tak milo. jednak od czwartku przestala sie do mnie odzywac. zaczalem przeczuwac ze sie jej nie spodobalem. wczoraj wyslala mi taka wiadomosc: Jest mi bardzo przykro,ale ja jednak muszę to powiedzieć...po prostu nic z tego nie będzie.Ja wiem,że będzie Ci teraz źle,ale ja nie mogę,nie czuję się gotowa i tak będzie lepiej.Ale chce żebyś wiedział,że ja nie żałuję,bo było miło,naprawdę,a Ty jesteś bardzo fajny i spotkasz jeszcze dziewczynę,która doceni to bardziej niż ja.Chciałam Cię przeprosić za to wszystko,bo zrobiłam bardzo źle,że dałam Ci nadzieję,a teraz w taki sposób uciekam.Marcinkiem będziesz zawsze i dziękuję za wszystko,trzymaj się.... i nie wiem co teraz. ona nie chce juz mnie znac. a ja ja kocham. wiem ze to pewnie glupio zabrzmi ale tak jest. bylo naprawde fajnie wiec mysle tzn wiem ze to wszystko przez moj wygla bo nie naleze do najprzystojniejszych..i prosze poradzcie mi. czy to juz definitywny koniec z jej strony? czy mam jeszcze u niej szanse? co moge jeszcze zrobic zeby zmienila zdanie? czy moze juz odpuscic? poradzcie prosze bo ja wciaz o niej mysle i tesknie za naszymi rozmowami.. ps sorry za bledy

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
jestes jeszcze dzieciakiem a nie facetem

Gość ..ee..ee
pewnie szpetny jesteś i to dlatego.

Gość nie przegap tego
tak to koniec waszej miłości

Gość wroc sie do podstawowki
i naucz sie pisac po polsku a nie popolskiemu ok ?

Gość dziewczyna z duzego miasta
dziewczyna w bardzo taktowny sposob niestety dala Ci znac,ze to koniec waszej znajomosci, po prostu nie przypadles jej do gustu, klikanie to klikanie a real to co innego :o