Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja nie z baśni

Do sauny nago z przyjacielem??!!

Polecane posty

Gość Alicja nie z baśni

Pomóżcie! Nie wiem, jak mam się zachować.. Niedawno umówiłam się z przyjaciółmi z Gdańska, że do nich pojadę na kilka dni przed Świętami. I koniecznie wybierzemy się do Aquaparku do Sopotu. Mamy też iść do sauny - ale tylko we dwójkę, z przyjacielem, bo jego żona ma problemy z sercem i do sauny iść nie może. Cieszyłam się z tej wizyty w Aquaparku jak dziecko, aż do dziś, gdy przeczytałam w Necie, że w Aquaparku sauny to strefa nagości... Nie miałabym nic przeciwko - parę razy już byłam w nagiej saunie, ale tylko wśród obcych, więc nie robiło mi to większego problemu. Ale tak z przyjacielem, i to w dodatku żonatym, tylko we dwójkę - jakoś mi głupio. Tym bardziej, że też jestem mężatką, pomimo, że w zasadzie już w trakcie rozwdu, ale w końcu mężatką. Nie wiem, co mam teraz zrobić. Gdybym wiedziała wcześniej, że tam są też nagie sauny (i obsługa wyprasza tych, co przychodzą w strojach kąpielowych), to bym się nie zgodziła, a oni już kupili całodzienne karnety. Jakoś sobie nie wyobrażam, żebym się przed nim rozebrała do rosołu, nawet w saunie. Może byłoby mi łatwiej, gdybyśmy poszli we trójkę, z jego żoną. Jesteśmy przyjaciółmi od co najmniej 20 lat i raczej na pewno do niczego nie dojdzie, ani też nic między nami nie było, więc tym bardziej trudno mi się przełamać. Z drugiej strony, głupio mi tak pod byle pretekstem wykręcić się od tego wyjazdu. Pomóżcie - co mam zrobić?..

Gość xxl-men
Ja nie jestem w zwiazku ale chodze do sauny z kolezanka z pracy, ona jest mezatka. Nie mamy z tym zadnego problemu.

Gość sasasasasa89
jak sie tak dlugo znacie, to przeciez nic takiego, skoro nie ma ryzyka,ze mogloby cos zajsc, to pora przelamac lody ;) zreszta tam nikt nie zwraca na to uwagi,bo wszyscy i tak sa nago :)