Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moi_lolita

depilacja intymna

Polecane posty

Gość moi_lolita

witam, rozmawiałam z moim chłopakiem i wyznał,że lubi depilację na zero tam. Mam gęste,grube i ciemne włosy. Jest ich dużo. Ogoliłam się tam maszynką ale piecze,juź odrasta i mam wysypke co robić? Jak tam się depilować

Gość sasasasasa89
bardzo fajny do depilacji jest zel do higieny intymnej NIVEA, nie ma zadnych podraznien po tym i nic nie swedzi

Gość najlepiej tam
pensetą

woskiem, pierwszy, drugi raz najlepiej iść do kosmetyczki, potem można próbować samej

Gość und was jetzt ?
pedofil.......małe dziewczynki tylko nie maja tam włosów

Gość moi_lolita
dziękuje za odp:) czekam też na kolejne

Gość moi_lolita
sam jesteś pedofil

Gość nie lubię na zero
:O ten twój to jakiś pedofil

Gość moi_lolita
sami jesteście pedofile i tłuki myślące stereotypami . . .

Gość nie pijcie!!!
Wczoraj widzialam na polsat cafe wypowiedź ginekologa - "na zero" wcale nie jest tak bezpiecznie dla "tych" miejsc. Facet tez jest ogolony na zero? jak nie to najpierw niech się ogoli!

Gość koraleska
to jak najlepiej?

Gość xxl-men
Musisz sie regularnie golic i po goleniu uzywaj kremu, zadnej wody po goleniu. Z czasem twoja cipka nie bedzie taka wrazlwa. Chyba jestes bardzo mloda?

Gość moi_lolita
nie taka młoda. On nic na mnie nie wymusza,sama chce to dla niego zrobić,a mi podobają się tam włosy u faceta więc nie każę mu się golić.

Gość moze popróbuj w domu
powiedz żeby Ci zafundował depilacje laserem

Gość moi_lolita
zafunduj sobie przeszczep mózgu.

Gość dlaczego wg tego ginekologa
niezdrowo jest tam nie mieć włosów?

Gość dlaczego wg tego ginekologa
dlaczego nie chcesz namwoic faceta aby fundnal Ci depilacje laserem?Albo sama sobie to zafunduj jak Cie stac bo to dosc drogie jest.Ale skuteczne i wlosy odstraja bardz wolno i sa cieniutkie.

Gość moi_lolita
no bez przesady!

Gość Laser jest
najskuteczniejszy, ale zrobiony w dobrym salonie kosmetycznym. Na drugim miejscu stawiam wosk, też z fachowej ręki. Woskowanie wbrew pozorom nie jest takie drogie ani bolesne

Niektóre osoby maja dość wrażliwa skórę na wzgórku, która po prostu nie toleruje golenia czy depilacji. Ja pierwsze próby miałam chyba już z 10 lat temu, wypróbowałam wszystko co się dało (oprócz lasera, bo metody permanentne odpadają, bo lubię zmiany) a moja skóra naadal nie toleruje golenia i depilacji wzgorka - i TYLKO wzgorka :P resztę ciała mogę golic lub depilowac do woli, łącznie z wargami sromowymi i jest ok nawet po zwykłym zelu pod prysznic i jednorazowce Bic.

A według ginekologow golenie jest niezdrowe, bo w trakcie dostaje się do pochwy piana lub woda z kąpieli i zaburza równowagę flory bakteryjnej a to z kolei. Może zwiększać poddatnosc na infekcje, co potęgują jeszcze mikrourazy powstałe podczas golenia lub depilacji.

Gość używam i polecam
Veet duo bikini :)

Hej! Słuchaj, sprawa jest.. bardzo delikatna. Każda z nas powinna być ogolona tam praktycznie na łyso :) W dłuższym okresie czujesz się 100krotnie lepiej. Ja nie chcę stosować wosków, ani laserów bo albo jest to bardzo bolesne, albo bardzo drogie. Jakieś pół roku temu sprawiłam sobie caaaaaaały komplecik, który w ogóle nie podrażnia skóry, a depiluje na zero. Patrz tutaj: http://www.intymnosc.pl/aff/sklep/ultimate-personal-shaver-p-1050.html To taki naprawdę fajny i zaawansowany ( masz tu wszystko ) zestawik. Można też kupić jakiś bardzo delikatny kremik. No chyba, że masz mniej kaski, to tutaj masz super promocyjkę, bo za 29zł? http://www.intymnosc.pl/aff/sklep/trim-clipper-golenia-miejsc-intymnych-p-1049.html Nie baw się w woski, ani jakieś badziewka z allegro, tylko kup coś raz a porządnie i z dobrym efektem :)

Gość brunett____
lily dlaczego kazda :( ja np lubie jak jest jakis paseczek, trojkacik....

Gość aga3231
ja nie golę i nie jest to dla mnie komfortowe na basenie czy plaży, wręcz upokarzające, ale mąż tak lubi a do tego mam wrażliwą skórę

Gość brunett____
wystaja wloski ? to moze depiluj po bokach

Gość agata3231
wystają niestety

Gość może nie przejmuj się mężem
i pojedź kosiarką po buszu. Wyjaśnisz, że cię krępowało w pewnych sytuacjach. Zostawisz tylko tyle, by z majtek nie wystawało bokami

Gość kaszaaaanka
nie golę i pierdolę wszystkich, którzy mi usiłują wmówić, co dobre dla mnie i mojej myszki. Sama wiem czy chcę mieć tam naturalne futerko czy nie. A facet może chcieć, może prosić i tylko ode mnie zależy czy się ogolę czy nie.