Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solaaa

chciałabym spróbowac seksu z kobietą:)

Polecane posty

Lilianna a skąd sie znacie? To jakaś Twoja znajoma? Ona też coś do Ciebie ten teges...:) Opowiadaj....:)

Gość lilianna5
Temat w którym co nieco napisałam na ten temat znajduje się tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5044981 Jeśli masz ochotę to poczytaj... Skąd się znamy, ano znamy się powiedźmy służbowo bardziej, ale widzimy się praktycznie codziennie...:)

Gość igram
3 podstawowe zasady realizacji marzeń:) 1. mieć marzenia. 2. zastanowić się jak je zrealizować?:) 3. i ........realizować manna z nieba sama nie spadnie:))

Gość taka jedna anonimowa
Zaznaczam ze jestem hetero:) zawsze lubilam mezczyzn:P ale jak ostatnio zauwazylam ruda dziewczyne w reklamie pastylek na gardlo czy cos takiego to az mi sie cieplo robi, wiem glupie to :P ale przez to ciagle zwracam uwage na kazda ruda dziewczyne... oszaleje niedlugo! co ze mna jest?

nei_nei A kobieta to by mi sama wystarczyla do eksperymentów po co sobie jeszcze głowę zawracać facetem w tym układzie. Facet by wam umilił eksperyment:D

Gość armando stefano
Widzialem ta reklame, bardzo ladna ruda pani tam wystepuje :) ale czego to jest reklama pojecia nie mam.

moze w pewnym wieku kobiety zaczynają tak mieć... JA nie kojarze, żebym pare lat temu miała takie pragnienie seksualne. Moze to przychodzi z czasem... Teraz mam 26 lat i może coś się we mnie obudziło, o czym wcześniej nie mialam pojęcia. Hmmm, sama nie wiem...

solaa ja mam 23:P i coraz czesciej dostrzegam piekne dziewczyny i mam sprosne mysli ;)

Gość igram
Dziewczyny tylko nie zostańcie całkiem homo ;) bo byłaby to wielka strata dla rodu męskiego:))

no moj facet nie bylby zadowolony ;) on nic nie mowi ale chyba widzi ze czasem zerkam za dziewczynami, boze no co ja poradze :P

Gość igram
DZIEWCZYNY CZYŻBY OGLĄDANIE FILMIKÓW?:)

Sama nie wiem, filmy jak dwie kobiety sie zabawiają lubie oglądac nie powiem:) Ale homo na pewno nie zostane, bez przesady. Mam męza i dziecko, hehe... Z resztą nie wytrzymałabym bez seksu z meżczyzną:) Sąjacy są, ale co tu gadać w te klocki bywaja bardzo potrzebni hehe...:)

Gość tez kobieta lat 29
tez jestem kobieta, do niedawna myslalam ze calkiem hetero, ale... mam jedna uporczywa fantazje, chcialabym popiescic kobiece piersi... bardzo podniecaja mnie filmiki z namietnymi pieszczotami piersi, ssaniem sutkow...

Gość igram
Hej:)) a sa tu jakieś dziewczyny które już spróbowały sexu z kobieta? lub choćby pieszczot?:))

Gość atanazy_k
z kobietą czy z mężczyzną, to i tak zdrada czemu on nie miałby spróbować z inną?

Gość igram
dominnika: wierze ze było pięknie:) a może jakieś szczegóły zdarzenia?:)

Gość igram
so.. to była znajoma? jak sie poznałyście? i która pierwsza zaproponowała?:)

Pisalam wczesniej w tym temacie ze poznalysmy sie na imprezie. Zwykla gadka jak to kolezanek ale bylo w tym cos wiecej, nie potrafie tego opisac :) I wydaje mi sie ze to ona bardziej przejela inicjatywe niz ja ;)

Gość igram
dalej dalej:)) na tej samej imprezie juz zaczęłyście?:))

Gość igram
ok już przeczytałem wcześniejszego Twojego posta:) ale było to jednorazowe zdarzenie długo się spotykałyście? nie myślałaś nigdy o trójkącie?:)

Spotykalysmy sie kilka miesiecy, w sumie to jakbysmy byly para ;) urwalo sie wszystko bo musiala wyjechac ale wraca na poczatku roku i mysle ze bedziemy kontynuowac znajomosc bo faceta nadal nie mam wiec czemu nie skoro bylo tak milo :)

Gość igram
to fajnie:) sorry ,ze powtórzę:) nie myślałaś/ myślałyście nigdy o trójkącie?

Gość igram
czyli faceci przestali Cie interesować?:)

Nie mowie ze na zawsze ale aktualnie nie za bardzo. Bo jak sobie porownam to co przezylam z facetami do tego co mnie spotkalo z nią to zdecydowanie wybieram moja ole ;)