Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solaaa

chciałabym spróbowac seksu z kobietą:)

Polecane posty

Gość igram
to na jakiś fatalnych facetów trafiałaś:) odśwież nieco pozytywne zdarzenia bo zapomnisz jak tio jest:))

Na tragicznych mozna powiedziec:P az mnie trzesie na wspomnienia o tych gamoniach co nie wiedza jak sie obchodzic z kobieta...

Fajnie, ze poruszyłam ten temat... Widzę przynajmniej, ze nie tylko ja mam takie ciche pragnienia:) Jak widać można byc hetero, ale mimo wszystko cośw tym jest, że kobiete przyciąga i fascynuje druga kobieta:) Nie ma jak to wygadać się na forum i pocieszyc się,że nie jest sie samym..:) Dziewcyny, a jak się same zabawiacie, to włanczacie sobie jakis film, czy nie potrzebujecie tego typu wspomagaczy??? :):) Bo ja to lubie w tym momęcie oglądac wlasnie film z dwiema panienkami. A jak sobie robią dobrze ustammi, to już mam taki odlot, ze aaaaaa :)

wiadomo, ze nie zawsze. Ale czasem miło połaskotac okotakimi widokami ( i nie tylko oko:) )

Ja od tego gadania,pisania i myślenia o tym... Musialam przed chwilą zająć się sobą:) Przyznam, ze długo to nie trwało :)

Gość onnnaheteroooooooo
solla a ogladasz filmiki z 2 kobietami? podniecaja Cie?

Myślę, że zarówno kobiety jak i mężczyzn podniecają tego typu scenki :)

Gość igram
oj ha ha usunięto mój post z linkiem:)) na innych tematach ciągłe jakieś linki sa:((

Nie chcę tu moralizować, ale lekką hipokryzją trąci mi to, że nie uważacie, drogie panie, że seks z kobietą byłby zdradą wobec męża. :p

Gość igram
to zależy jaki mąż jest:))

Nie, no w sumie to jest zdrada (ale taka mała, inna niż jakby to było z facetem:)) Ale jesli się wcześniej o tym powie i mąż da przyzwolenie, aby to jego żona spełniła swoje pragnienie seksualne- to zupełnie co innego :)

Gość qwertyyyyy85
ja rowniez bardzo chcialabym sporobwac jak to byloby z kobieta. piescici, lizac, sprobowac kobiecego ciala. od dawna jest to moja fantazja. jestem z wrocławia, mam 26 lat, 170 cm, 50 kg. gdyby ktoras miala ochote na podobne doswiadczenie to piszcie na agata.mmm@wp.pl ps. zaniedbane kobiety mnie nie interesuja.

Ja też mam 26 lat i na brak zaintersowania wśród mężczyzn nie narzekam, chociaż jestem męatką :) Z tym, że ja jestem ze Szczcina, a to trochę daleko...