Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojoojoj

pomocy- sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość mojoojoj

http://imageshack.us/f/843/sukienka1f.png/ http://img861.imageshack.us/img861/8193/sukienka2.png http://img832.imageshack.us/img832/774/sukienka3.png http://img819.imageshack.us/img819/4010/sukienka5.png co myślicie o tej różowej sukience na studniówkę? zdjęcia pochodzą z filmu "bal maturalny" , zakochałam się w tej sukience i bardzo chciałabym ją uszyć, ale mama mi odradza.. proszę o opinie!

Gość mojoojoj
pozostałe 3 nie wchodzą, więc prosze szukac na profilu ;)

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Jeżeli jesteś w ciąży - ładna

Gość mojoojoj
Nie jestem.. ale jest śliczna według mnie

jest różowa,a to już ją skreśla jeśli o mnie chodzi. Ale krój fajny. Czemu mama się nie zgadza?

Gość mojoojoj
Bo jest 'zbyt wydekoltowana'.. ale to właśnie nadaje jej urok, jest taka .. słodka. A kolor można zmienić , wiadomo :)

Gość made yowa
jak koszulka do spania, zero klasy, taki bazar, poza tym za bardzo odkryta jak na studniówkę

Gość hdfgdfnfn
Fajna jest,jeśli masz ładną figurę to będzie ok.

najważniejsze, żeby Tobie się podobała, masz się w niej dobrze czuć :) skoro tak Ci sie podoba, to czemu nie :)

Gość nie gadajcie ze bazar
jest bardzo ladna. ialam taka niedawno na weselu tyle ze fioletowa...bardzo ladnie wygladalam, ( to nie tylko moja opinia )

Gość mojoojoj
Made yowa przesądziła sprawę

No to niech Cię mama wyśle na studniówkę w golfie i kiecy z babcinej szafy, takiej do ziemi. Większość dziewczyn będzie miała sukienki z dekoltami. Ja miałam gorset i nikt mi nic nie powiedział, a dyra wywalała ze studniówki co bardziej roznegliżowane panny. Więc nie stresuj się. Radziłabym tylko szersze ramiączka, no chyba że masz mały biust, bo przy większym będziesz się czuła niefajnie bez stanika :)

Gość mojoojoj
Gdzie ja kupiłaś, jeśli można wiedziec?:)

Gość mojoojoj
Biust mam jak ta pani na zdjęciu :)

no to proponuję szersze ramiączka i stanik pod kieckę, bo dziewczyna wygląda fatalnie, jeśli o biust idzie.

Gość mojoojoj
Też tak uważam . Dzięki ;*

kupilam w jednym sklepie u mnie w miescie...ale mysle ze na allegro tez cos podobnego znajdziesz tylko musisz uwaznie poszukac :)

ale tez faktem ejst ze teraz dziewczyny wybieraja sukienki ktore prawie nic nie zaslaniaja...niestety taka glupia moda na pokazywanie wsyztskiego zeby tylko faceci sie na Ciebie gapili i chcieli cie rpzeleciec w kiblu

Gość mojoojoj
Ok ok :) dzięki dziewczyny ;*

nie gadajcie ze bazar - już za moich czasów tak było. Pamiętam jak dyra wywaliła dziewczynę, która nie dość, że miała mini, to jeszcze bez pleców i z dekoltem do pępka :)

Gość Klarka****
mylenie bynajmniej z przynajmniej, wyraz "wogle, wogóle, wogule'' i wszystkie jego złe formy, ludzie pisze się W OGÓLE, to samo odemnie zkąd, z kond itp... wszyscy co mówią kondon, źle, źle i jeszcze raz źle. mówimy kondoMy!osoba, która podczas rozmowy ze mną żuje gumę, brak kultury, mam ochotę ***, ogólnie jestem przewrażliwiona na punkcie złej wymowy, a zapomniałam jeszcze słynne ''poszłem''

Gość Klarka****
oj nie tu napisałam, a co do tematu to ta kobaltowa obłędna ;P, różowa zdecydowanie nie

Gość mojoojoj
Kobaltowa podoba się mojej mamie..;) ale jeśli chodzi o długość to nie wiem czy czułabym się w niej wygodnie