Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mieszkanie za odstepne

Polecane posty

hej, mam pytanie odnosnie mieszkania za odstepne. Biuro nieruchomosci oferuje takie mieszkanie w kwocie 25 000 zl. I tu moje pytanie-na czym to polega? jakie mam prawa? i czy w kazdej chwili moga mnie wyrzucic? prosze o odp. P.S. pisze tutaj bo tu duzo osob:)

Gość a ja.....
chodzi ci o mieszkanie komunalne, tak? Jest to z tego, co się orientuję nielegalne, ale pewnie zależy, jak załatwisz z urzędnikiem

to wlasnie dziwne, bo niby nie legalne ale jednak biura nieruchomosci maja to w swojej ofercie.

Gość niekoniecznie nielegalne
bo np w domach prywatnych czesto ejst tak ze ktos chce zwolnic mieszkanie ale poniosl remont, wydatki itp i chce za to np 25tys i wowczas taka oferta jest legalna wprowadzasz sie do mieszkania placac odstepne temu co odchodzi, przy zamianie mieszkania tez czesto ejst odstepne, w spoldzielniach to tez jest legalne

a jak wyglada wtedy moje prawo do mieszkania? i moga w kazdej chwili kazac sie wyprowadzic? mowie o lehalnym odstepnym

Gość fgbdgbd
nie masz prawa do lokalu, t jest na zasadzie jak wynajem, tylko ze za wynajem nie placisz. nie jest ti wlasnosciowe meiszkaie

a wyrzucic mnie moga w kazdej chwili?

Gość Gwiezdzista
Mnie wlasnie tez temat "mieszkanie za odstepne" spedza sen z powiek.... Jak czytam na forum to coraz bardziej zaczynam watpic...Wlasciwie to mam juz za duzo pytan. Znacie moze jakiegos sprawdzonego prawnika co udziela porad przez telefon czy cos....nie stac mnie na wynajem "tak calkowity"

Gość pomorzaninka
wbijaj na B2B Deal, są tam ciągle takie oferty :PPP