Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrooowaa

czy ktos postawi mi tarota????? prosze

Polecane posty

Gość mrrrrrooowaa

jw

Gość człowiek w rajstopach
a jakie pytanie?

Gość mrrrrrooowaa
bez pytan

to jak mam powrozyc jak nie wiem o co pytac karty... bez sensu. na kazde pytanie jest inn rozkład

Gość mrrrrrooowaa
czy bede w zwiazku z poznanym kolega

wiec zrobilam bez pytania i wyszło: doskonaly czas, aby zakomunikowac i zaczac wprowadzac wlasne pomysly, marzenia natepnie nowy zwiazek lub wspolpraca lub podpisanie waznej umowy i męzczyzna ktorego nie da sie przeoczyc ,ambitny moze oznaczac kogos spod znaku byka,panny lub koziorozca lub miec jasne oczy i wlosy

Gość mrrrrrooowaa
dziękuję licze na relacje z pwena osoba ale nie wiem czy wyjdzie i zawsze chcialam sprobowac przez karty

to co jest terqz a na przyszlosc to: siła woli i determinacja - tu lezy wygrana coś co jest dla ciebie duzo warte moze znalezc sie w niebezpieczenstwie znasz swoją pozycje i możliwposci i powinnas postepowac zgodnie ze swoja pozycją nastepna karta to taka ze utknelas w martwym punkcie a nastepna to wielkie zmiany, nowe mozliwosci, sukces

ja tylko pisze co jest napisane na kartach , ale zinterpretuj sobie sama:P

Gość mrrrrrooowaa
a uczucia?

Gość mrrrrrooowaa
i tak wielkie dzieki :)

Gość mrrrrrooowaa
a prywatnie wróżysz?

u ciebie ze powinnas się wznieśc ponad obawy i troski a on ... on chce nowego zwiazku (moze z toba), pragnie bezpieczenstwa emocjonalnego i finansowego i ze jego wygrana lezy w sile i determinacji

ale nie beirz moich wrozb do serca bo ja mam karty tarota i taka książeczke co ktora karta oznacza, ale nie wroze profesjonalnie tylko dla siebie i rodziny

Gość klkr
a ja mogę zapytać czy w najblizszym czasie dostanę pracę? co mówią karty

Gość nacia nacia nacia
@Człowiek w rajstopach A mnie mozesz też powróżyć?

Gość Gagilla:)
Martyna 28 12 1992 czy bede dalej z chlopakiem lukasz 4 1 1988

wyszło mi tak: utkonoles w martwym puncie i musisz sie z tego wyzwolic nastepnie smutek, zastuj, rozczarowanie pozniej zakonczenie czegos co przyniesie radosc lub pieniądze pozniej sila woli i determinacja są rozwiązaniem twoich problemów, ale na koncu dobra karta doskonaly czas aby zakomunikowac wlasne pomysly i podjac decyzje. Nie wiem jak to interpretować... chyba ze znajdziesz prace , ale po okresie wysilku

karta pokazuje kobiete ,ambitna, moze byc nieszczera i przebiegla,ale to pozory bo w glebi duszy jest wrazliwa i uczuciowa ( bliznieta, waga, wodnik lub brunetka o ciemnych oczach) mozesz to byc ty lub inna kobieta, natepna karta pozazuje wspaniale mozliwosci, ogromne sily tworcze, potenchal, cos co jest wiele warte dla ciebie znajdzie sier w niebezpieczenstwie,musisz uciec od niemilej sytulacji ... nie wiem czy bedziecie razem nie mozna powiedziec czy ktos bedzie z kims do konca zycia... przyszlosc ksztaltuje sie caly czas i wasz przyszlosc bedzie adekwatna do waszego zachowania terazniejszego.

ale jest tez karta pokazujaca , ze on zywi do ciebie cieple uczucia

Gość klkr
a czy uda mi się załatwić w tym tygodniu jedną ważną sprawę po mojej myśli, że wyjdzie, że nie popełniłam błędów?

wyszlo mi, ze wszystko bedzie ok i ze powinnas odpoczac ... nie wiem co to ma do rzeczy i czy sie sprawsza,ale powinno byc wszytsko ok i ze ciezja praca przyniesie osobista satysfakcje i rezultaty dobre

Gość klkr
jestem po egzaminie. powinnam odpocząć :) ale z jednego zadania zabrali mi 14 pkt a ja uważam że niesłusznie. mam jechać sprawdzić pracę może czegoś nie uznali co powinni byli bo było zbyt łatwe zadanie bym mogła go tak zawalić. więc karty mówią że mam rację i nie zawaliłam czy oni mają rację? :) dziękuję

Gość Aisha123
Alicja 17.03.68 czy mam jeszcze powalczyć o Andrzeja?

nie wiem czy ty masz racje czy oni... postawialm jeszcze raz i wyszlo tak: masz duze mozliwosci, ogro,mne sily tworcze i ze wysilki ostatniego czasu dadza rezultaty... czyli wg kart bedzie dobrze , ale szcezgolow nie wiem

Gość klkr
mimo wszystko dziękuje bardzo :)

wyszlo mi , ze andrzej to os na ktorej nie mozna zawsze polergac moze klamac i celowo wprowadzac w bląd. Nic nie idzie u ciebie zgodnie z planem i nie można liczyc na przypadek , ale powinnaś wziąćć sie ponad obawy widac na horyzoncie bezpieczenstwo materialne i uczuciowe ale to wymaga cierpliwosci. nie wiem czy masz o niego walczyc, odpowiedz sobie sama co czujesz

Gość nacia nacia nacia
Magdalena 24.06.1990 Kiedy zwiążę się z kimś na stałe? Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w najbliższym czasie?

kobieta o jasnych wlosach i oczach lub spod znaku raka,skorpiona lub ryb-kobieta emocjonalna,mila, zyczliwa, godna zaufania, wazne dla niej jest dom i rodzina -moze ta kobieta jestes ty lub ktos z twojego otoczenia, czujesz smutek, zastuj, rozczarowanie moze to dotyczyc zwiazku,ale jest w twoim ukladzie chlopak w zblozonym do twojego wieku ktory jest lub bedzie przyjacielem,wsparciem emocjonalnym, jest zyczliwy ( pasuje do znaku zodiaku baran,lew, strzelec lub ma ciemne oczy i wlosy) , widac na horyzoncie satysfakcje w uczuciach i chociaz niekiedy okolicznosci nie beda sprzyjac trzeba isc do przodu.... nie wiem w jakim czasie to bedzie.