Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilinijkarterew

czym czyścic fugi, brodzik ,łazienkę w ciąży

Polecane posty

Gość wilinijkarterew

hej, wczesneij czyscilam domestosem cala lazienke, brodzik, fugi kibel,a teraz sie boje tego smrodu, czym wyczyścić fugi, brodzik , ciemne miejsca od wilgoci? sa srodki nie szkodliwe dlamkobiet w ciazy, jak sie nazywają?

Gość no wlasnie jakie
twoja łązienka jest w ciąży???

Gość und was jetzt ?
to używaj cif w mleczku nie capi tak jak domestos

Gość aha ii ach
Ja się zajmę tą łazienką, mogę zaadoptować jej maleńkie łazieniątko. Przyda mi się ;)

A nie może tego zrobić ktoś za Ciebie? Poza tym domestosem brodzik? Nie za ostro? i jak to musialo walić :O nie wspomne jak sie tym trułaś.... Jak sie tak boisz zrob sobie roztwór z sody oczyszonej i kwasku cytrynowego ;) google ma przepisy na domowej roboty srodki czystosci ;)

Gość asfasdfg3e24
Ten środek do czyszczenia nazywa się "twój face" :P

Gość nie no to sie nazywa
paranoja ;) rozumiem wdychac opary farb, rozpuszczalnikow, od tego mozna sie zatruc, ale od domestosa ;/ wez kup se szklana banke i do niej wejdz na czas ciazy. niech cie karmia przez rurke :) przynajmniej sterylnie bedzie ... :)

Gość asfasdfg3e24
nie no to sie nazywa paranoja rozumiem wdychac opary farb, rozpuszczalnikow, od tego mozna sie zatruc, ale od domestosa ;/ wez kup se szklana banke i do niej wejdz na czas ciazy. niech cie karmia przez rurke przynajmniej sterylnie bedzie ... Nie bądź taki hej do przodu. Jakiś czas temu oglądałem dokument o dziewczynce która bardzo poważnie zachorował i lekarze nie wiedzieli się co jej jest. Nie chce mi się tutaj tego streszczać ale napisze że okazało się że wszystko było przez środek do czyszczenia dywanów. Chemikalia to jednak chemikalia i uważać z nimi trzeba.