Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mowcie drodzy kaferiusze

ile macie oszczednosci?

Polecane posty

Gość to mowcie drodzy kaferiusze

i co posiadacie samochod dom mieszkanie ? tylko piszcie perawde

Gość ROBUREK
mam 20 tysi i auto za 30 tysi 25 lat sam zarobiłem, tylk onie piszcie, że macie mieszkania bo po zmarłych starych czy dziadkach sie nie liczy na kredyt to samo.

Gość goooooooooooooo
roburek , co to za samochod?

Gość jhbvghjiklkhjkl;
US? Nie przesadzacie ?

Gość ja kiedys wazylam przy tym
26 lat, dom wlasny bez kredytu, auto wlasne, na koncie okolo 50tys bo wszysko idzie na dom tzn jego wykonczrnie meble itd

Gość ROBUREK
VW GOLF V nie ma sie czym jarać

Gość bnjklknbhjklknhbhjkl;
aa jeszcze podajcie nr kont i PIN

Gość wtf ?!?!
Mam 27 lat. Dziewczyna. Na koncie około 50 tys. Samochód honda, warta około 30 tys. Pracuje od 2 lat.

Gość JUbilat
ta czyli wychodzi ze zarabiasz około 6 tysi co miecha ?

Gość odpowiedzcie szczerze młodzi a
jesteście młodzi i za co macie te domy?Skoro nie ma kredytów, po tatusiach ?Czy ogołociliscie wszych byłych i teraz jesteście happy.Bo to obraz najczęstszy w Polsce , to juz norma, kazdy kazdemu oczy wydrapuje , sądzi sie jak wilk z wilkiem.

Gość wtf ?!?!
Oszczednosci mam uzbierane takze z czasow kiedy nie pracowalam a dostawalam od rodzicow. Nie szastam kasa na lewo i prawo. A przecietnie zarabiam 2-3 tys/m-c.

Gość dużo.
ale nie łudź się - nigdy nie zobaczysz tych pieniędzy bo nie masz u mnie szans. Ode mnie możesz dostać najwyżej pomyje na łeb. Albo cos bardziej śmierdzącego.

Gość Gacie po przejsciach
Mialem 15 tys zl, ale pomoglem matce splacic kredyt i zostalo mi 5 tys. Pracuje od 17 roku zycia.

Gość JUbilat
no tqa zarabiasz średnio 2,5 tysia i masz auto za roczną pensję i 50 tysi czyli nawet jakbyś nic nie wydawała to ci wychodzi, że starzy ci dali 25 tysi i pewnie łożyli na studia.

Gość wtf ?!?!
tak, rodzice oplacili mi cale studia. Miala stypentium w wysokosci 800zl wiec tym samym swoje pieniazki :) W wiekszosci mojej wyplaty odkladam. Nie zyje za nią. Pewnie nikt mi nie uwierzy ale tak to u mnie jest.

Gość trzydziestolatka.
mieszkanie swoje (nie po dziadkach, bez kredytu), auto-30tyś., konto - aktualnie 4000 :-D

Gość JUbilat
wysokie te stypendium i pewnie też całe odkładałaś hehe

Gość wtf ?!?!
nie musicie wierzyc - ja pisze jak jest.

Gość Loooooser
ja mam 4 zl, wygralem dzis w zdrapce.

Gość japirdolenoniemoge
skad tyle jadu w ludziach, ze 'pewnie starzy ci dali to i to, dpo dzidkach masz itp itp; no i co z tego? Zazdrosc dupe sciska ze ktos mial lepszy strart, lepsza rodzine ktorej sie powiodlo? Ja pierole, jak was tak to boli to patrzcie w inna strone, ja co prawda na wszystko sama musialam pracowac (studia zaoczne) i w chwili obecnej wynajmuje pokoj w domu ze znajomumi, zarabiam okolo 2k na miesiac a oszczednosci moze z dziesiec kola. Natomiast bede sie starac aby kiedys to wlasnie moje dzieci mialy dobry start w zyciu, moze za ilestam lata jakies mieszkanko itp. dajcie sobie spokoj z tym jadem, waszej sytuacji nie zmieni a staniecie sie tylko bardziesz zgorzkniali. pozazdroscic mozna oczywiscie , mnie tez sie zdarza, ale jakies napieprzanie na tych ktorzy cos maja nie z wlasnej pracy nie bardzo ma sens.

Gość jeden z 3%
mam trochę tego sianka i nie narzekam jak na polskie stosunki bardzo dużo samego podatku w tym roku zapłaciłem więcej niż wy przez całe życie zarobicie pracując w ty bałaganie 🖐️ :classic_cool:

Gość vingman
Ważne kto się czuje szczęśliwym człowiekiem. " a ze glodnym to huj, wazne by byc szczesliwym:D