Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powróżę

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość powróżę
polasaka- do konca nie jest pewien, bo ma szereg wątpilowsci. byc moze inna kobieta. po czesci od ciebie zalezy jak to sie potoczy. nie mniej jednak nie jestes mu obojetna.

Gość narrta
marta 23.05.1986 r - czy w tym roku pojawi się jakiś stały związek w moim życiu ? pozdrawiam

Gość yeti981
krzysiek 28.10.1982r co z moim malzenstwem?

Gość mona8429
To ja też poproszę . Aleksandra 08.04.1977 - co w najbliższej przyszłości w uczuciach,zdrowiu i życiu zawodowym..

Gość powróżę
ja poproszę o wróżbę- masz za soba nieprzyjemne przezycia i to rzutuje na twoje relacje. w glebi duszy pragniesz milosci, choc nie chcesz sie przyznac. Musisz sie otworzyc. masz sznase na to szanse, wszytsko roziwnie sie w najblizszych miesiacach. Byc moze kogos poznasz(wakacje), lub odnowisz znajomosc z kims kogo nie postrzegalabys w kategoriach potencjalnego partnera

Gość to ja tez poprosze,a co mi tam
Michal,25.02.1976. W mojej firmie szykuja sie spore zwolnienia.Czy mnie tez wywala,czy jednak uda mi sie utrzymac moja prace i stanowisko? Dziekuje.

Gość powróżę
sonia 12.07.1979- pod koniec przyszlego roku nastapi gwaltowny zwrot i przesuniecie twojego dotychczasowego zycia o 180 stopni. mezczyzna ktorego pokochasz- musisz tylko dac mu sznase-bedzie wysnionym,wymarzonym partnerem na calke zycie

Gość ahaaaaaaa
poproszę o wróżbę! maria 24.07.92 jak będzie wyglądać mój jutrzejszy dzień?(na uczelni(studiuję))

Gość asiulalalalaa
asia 05.02.1984 maciek 09.09.1984 jest to zwiazek tymczasowo na odległosc, czu uda nam sie przetrwac?

Gość powróżę
bukmacher. I typer- nie wygrasz ;(

Gość narrta
marta 23.05.1986 - chodziło mi o przyszły rok :p

Gość powróżę
W okresie woisenno ltenim widze najwieksze szanse na wyjscie z finansowych problemow i znalezienie stalej pracy. natomiast na sukces zawdowoy niestety musisz ciezko zapracowac

Gość powróżę
to bylo do klk

Gość tggr
powroze moglabys mi odpisac tylko na tamto? i tak juz przeciagam bo mialam zejsc 15 po 22:o

Gość karol 7.04.1984
co z moim życiem uczuciowym

Gość asiulalalalaa
i jeszcze jedno jesli można. Na razie pracuje na czarno, kiedy w koncu uda mi sie znaleźć zatrudnienie "legalnie", czy mój dotychczasowy szef mnie zatrudni? asia 05.02.1984r :)

Gość klkr
czy będzie to praca w księgowości?

Gość powróżę
narrta- tak ale na przestrzeni roku do dwoch lat. w miedzy czasie sporo rozczarowan, ale uwierz oplaci sie czekac. byc moze zostaniesz jego zona. ale to za dwa latya :)

Gość klkr
proszę jeszcze tylko o inf czy będzie to praca w księgowości bo na takiej mi zależy

Gość powróżę
yeti981-niestety widze same czarne karty. duzo problemow,troszeczke tak jakbyscie oboeje sie wypalili, mozliwe i rozstanie. czas najwyzszy na powazna rozmowe i zdecydowanie co dalej. pamietaj kart to tylko karty

Gość uwiklana
Ela 25.07.1982 Co mnie czeka w 2012 roku?

Gość powróżę
mona8429- w pracy uwazaj na ludzi ktorzy cie otaczaja. sa osoby ktore pozornie udaja twoich przyjaciol, byc moze chca ci zaszkodzic. nie pozwol by staneli na drodze do twojego sukcesu. ze zdrowiem bedzie lepiej, chcoc musisz o siebie dbac. widze tez niebezpueczenstwo-mezcztzna- byc moze ktos chce ci zrobic krzywde. nie wychodz sama po zmroku

Gość bulbasty
Rafał 4.11.1980 Związek, jest sens to ciągnąć? Będzie lepiej?

Gość powróżę
to ja tez poprosze,a co mi tam-naj[prawdopodobniej zachowasz obecne stanowisko, aczkolwiek sitnieje duze zagrozenie jego utraty. problemow finansowych nie przewiduje.

Gość powróżę
Poucz sie gdyz istnieje zagrozenie jakiejs formy sprawdzenia wiedzy. Poiza tym spokojnie

Gość ahaaaaaaa
właśnie uczę się:) ale czy zaliczę....?

Gość powróżę
asiulalalalaa- badz czujna bo w jego otoczeniu krazy brunetka. z pozoru niegrozna, ale moze sporo namieszac. ty tez sie miej na bacznosci, bo kreci sie kolo ciebie facet

Gość klkr
Bożena 28.06.1978 nie zgadzam sie z wynikami egzaminu (zabrano mi znaczną część punktów za zadanie) było za łatwe by to było możliwe. Czy mam rację i komisja egzaminacyjna popełniła błąd zabierając mi punkty czy to ja zawaliłam zadanie. Mam jechać dowiadywać się. co się okaże? dziękuję