Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca krolewnaa

ktos przebil mi opony w aucie...

Polecane posty

Gość spiaca krolewnaa

bylam u kolezanki na 3 godziny,zaprkowalam auto na parkingu,ktory jest oswietlony i ktos mi przebil trzy opony nozem na wylot najgorsze jest to,ze podejrzewam ze to moj byly.. sa tam 2 kamery od dentysty juz ten fakt zglosilam na policje,ale moze byc gtak ze kamery nie rejestruja i lipa :(

Gość aakjgakg
golisz na zero ?

Gość dawersja 26
były? to jakiś psychopata? skąd wiedział, że tam będziesz?

Gość Adonis-88
to musisz zobaczyć te nagrania może coś z tego będzie u mnie jedna osoba drugiej przebiła to sprawca miał sprawę z sądzie

Gość spiaca krolewnaa
zostawił kartkę: ty zdziro!

Gość aakjgakg
do tej ze zdjęciem.. na podstawie jednego popaprańca oceniasz całą ludzkość,, ok kolor włosów tłumaczy

Gość spiaca krolewnaa
dzownil do mnie i chcial sie spotkac a ja powiedzialam,ze jestem u asi, to nasza wspolna kolezanka wiec wiedzial gdzie moglabym byc....mam nadzieje ze kamery cos zarejestrowaly bo jak nie to sie wkurwie!! a jak to on....ludzie tak to psychopata nie chcialam sie z nim spotkac to sie chyba wkurzyl nawet napisal sms JESTES PEWNA?

Gość spiaca krolewnaa
jasne ze nie ejstem pewna,ale jak zobacze na kamerach bede wiedziala.. chamstwo naprawde, jesli to on, tak wiedzial ze chce auto w koncu udalo mi sie kupic a tu takie skurwysynstwo, dojezdzam codziennie do pracy 20km na 7rano .. w ogole widac normlanie ze ktos wbil noz, na wylot