Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsrthrhrthrththty

Ostre zapalenie pęcherza... Mogę wziąć Nolicin?

Polecane posty

Gość gsrthrhrthrththty

Witam was... jestem w 31 tc... Czy któraś z was brała Nolicin w ciąży?? Brałam inne antybiotyki ale nie pomogły mi, to świństwo wróciło... Nie mogę już wytrzymać, sikam krwią i płacze po każdym wyjściu z wc... Mam w domu antybiotyk który jeszcze kiedyś przepisał mi lekarz... Myslicie że mogę wziąć tabletkę..?? Na forach czytałam że lekarze przepisywali ten antybiotyk w późniejszych tygodniach ciąży... Do lekarza mogę jechać dopiero jutro bo mąż jest w pracy... a do jutra nie wytrzymam:(

Gość rudzielec.
może zadzwoń do jakiegoś szpitala lub napogotowie? tam zawsze dyżuruje jakiślekarz, myśle, że jak powiesz o co chodzito nie odmówią Ci tej krótkiej porady przez tel.

Gość gsrthrhrthrththty
No tak tylko że ja przebywam w UK... Nie wiem czy znam na tyle angielski żeby dogadać się przez tel. Mój lekarz rodzinny to Polak do którego nie mam numeru

Gość marianna pe*
brałam furagin ale czy można w ciąży a sprawdź ulotkę pij dużo , najlepiej wode z sokiem żurawinowym ból okropny

Gość Elizabeth_A
Nolicinu raczej nie. Ja bym wolała nie ryzykować choć wiem, że przy bardzo ostrych zapaleniach przedkłada się jakby zdrowie matki. W sumie to nie jest też pierwszy trymestr więc nie tak źle. Ja też tylko Furaginum i ProUro stosowałam także nie wiem. Współczuję.