Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 dużo przytyłaś przez ten rok, jeśli wolno spytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 dajcie już spokój z tą reklamą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Wrzesień 1, 2013 no niestety przez rok przytyłam 2,5 kg :( ale mam nadzieje to szybko zrzucić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2013 tyle to prawie nic, ja przez ostatni rok przytyłam 5 kg i mimo ćwiczeń nie chce to spaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Wrzesień 7, 2013 Ja mam nadzieję zrzucić to i jeszcze więcej. Raz już mi się udało z moon slim to może i drugi się uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Wrzesień 10, 2013 pierwsze 1,5 kg pożegnałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 super, kusi mnie żeby też spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 no to w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2013 boję się wydać kasę na coś co może na mnie nie zadziałać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Wrzesień 19, 2013 miałam problemy z kompem ale juz jest ok i w dwa tygodnie schudłam 3,2 kg :) Z tego co wiem to jeżeli kuracja na Ciebie nie zadziała to zwracasz puste opakowanie i dostajesz zwrot pieniędzy, więc nie ryzykujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 ale czy serio zwracają tą kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Wrzesień 24, 2013 taki zapis jest w regulaminie, więc tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 pytanie tylko czy go respektują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Wrzesień 30, 2013 koniec kuracji, schudłam 4,8 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Październik 2, 2013 gratulacje, bardzo dobry wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Październik 3, 2013 dziękuję i trochę mi żal, że już koniec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 chciałabym tyle schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Październik 10, 2013 więc tego Ci życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Październik 13, 2013 ja tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 kupiłam moon slim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 to pisz jak idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2013 kupiłam ale jeszcze go nie dostarczyli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2013 wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goma87 0 Napisano Październik 23, 2013 A powiedzcie mi czy słyszałyście o takim produkcie GO! SLIM ? Też jakiś suplement na odchudzanie.. Znalazłam stronę http://www.medica.pl/czym-jest-go-najnowoczesniejszy-w-odchudzaniu/ ale wole poznać opinię przed zakupem jakiegoś suplementu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Październik 27, 2013 nigdy tego nie używałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2013 po tygodniu z moon slim 1,2 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 przyznaję, że niezły wynik ciekawe jak będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Listopad 4, 2013 dobry poczatek tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 jest 2,5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach