Gość Litkuś Napisano Styczeń 24, 2014 Schudłam 4 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 wielkie gratki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Litkuś Napisano Styczeń 29, 2014 dzięki, jestem bardzo zadowolona ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2014 od dwóch dni jestem na moon slim, nie mogę się już doczekać pierwszego ważenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brieni Napisano Luty 5, 2014 a ja od wczoraj jestem na moon slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2014 i jak na tym moon slim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brieni Napisano Luty 13, 2014 w tydzień schudłam prawie 1,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 czyli sukces jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brieni Napisano Luty 19, 2014 jeszcze za wcześnie abym mogła potwierdzić, zobaczymy jak będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 daj znać po następnym ważeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brieni Napisano Luty 23, 2014 równiusieńko 3 kg ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maria78 Napisano Luty 24, 2014 Witam,czytam o tym preparacie,i prawdę mówiąc nie wieże w tak cudowne leki,ale zastanawiam się kto tu pisze,że niby pomaga.aż podejrzewam że wszelkie negatywy są kasowane,żeby nikt się nie dowiedział jaka jest prawda,proszę o opinie na adres: maria.xxx@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Luty 25, 2014 ja zamierzam wypróbować to na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2014 no to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 2, 2014 nie dziękuję, już złożyłam zamówienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2014 napisz proszę jak Ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 6, 2014 jak zacznę to będę pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 to czekam na jakieś info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2014 też chętnie posłucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 15, 2014 zaczęłam ale jeszcze nie mam o czym pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2014 napisz po tygodniu odchudzania please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 21, 2014 jakieś 1,3 kg w tydzień, zadowalające ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 czyli w miesiąc powinnaś schudnąć ponad 4 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 24, 2014 mam wielką nadzieję, że tak będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Marzec 28, 2014 dziś jest prawie 3 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 a mi na niczym nie udaje się schudnąć ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Litkuś Napisano Marzec 31, 2014 to ilu specyfików już próbowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 no 5-ciu to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahi Napisano Kwiecień 4, 2014 zrzuciłam 4 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 no to brawo, gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach